| 
 
 
 | 
Izgara Tavuk Budu | 
  | 
-BMW- 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 17.04.2006 
Mesajlar: 164 Şehir: Niğde | 
Kısa URL: https://ml.md/lc4089 
Gönderme Tarihi: 24.May.2006 
3,693 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
8 tavuk budu
 
4 yemek kasigi ketçap
 
2 yemek kasigi Worcestershire sosu
 
1/2 küçük soğan, iyice dogranmis
 
25 gr seker
 
1 yemek kasigi limon suyu
 
Tuz
 
 
Marinati hazirlamak için ketçap, Worcestershire sos, soğan, seker ve limon suyunu bir kapta karistirin. Tuz ve kirmizi biberle tatlandirin. Karisimi butlarin üstüne firçayla sürün. Butlari marinatm içinde buzdolabinda 8 saat dinlendirin. (Asçinin önerisine bakin) Mangali isitin. Butlari marinattan alip 15-20 dakika pisirin. Pisme sirasinda üstlerine firçayla marinattan sürün.
 
Butlari sicak bir servis tabagina aktarip üstlerine kalan marinati döküp, servis yapin.
 
 
 
  
 | 
Izgara Tavuk Budu | 
  | 
gizli çiçek 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 11.04.2011 
Mesajlar: 39 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc64577 
Gönderme Tarihi: 18.Haz.2011 
2,428 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 adet tavuk budu
 
2 adet patates
 
1 adet domates
 
Sos için:
 
1 tatlı kaşığı sirke
 
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Patatesleri ve domatesi kabuklarını soymadan haşlayın. Sirke, zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırarak sos hazırlayın. Hazırladığınız bu sosa, derisi alınmış tavuk butlarını iyice bulayın. Sosa bulanmış butların her tarafını ızgarada kızartın. Kabukları soyulmuş patates ve domatesle birlikte servis yapın.
  
 | 
Izgara Tavuk Budu | 
  | 
börek 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.07.2011 
Mesajlar: 41
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc65999 
Gönderme Tarihi: 20.Tem.2011 
2,139 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet patates
 
1 adet domates
 
4 adet tavuk budu Sos için:
 
1 tatlı kaşığı sirke
 
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
 
Tuz, karabiber
 
 
Patatesleri ve domatesi kabuklarını soymadan haşlayın. Sirke, zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırın. Hazırladığınız bu sosa, derisi alınmış tavuk butlarını iyice bulayın. Sosa bulanmış butların her tarafını ızgarada kızartın. Kabukları soyulmuş patates ve domatesle birlikte servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |