| 
 
 
 | 
İSTAVRİT IZGARA | 
  | 
organic 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.01.2011 
Mesajlar: 38 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc60939 
Gönderme Tarihi: 04.Mar.2011 
5,032 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Su Ürünleri Tanıtım Grubu İZMİR
 
https://www.turkishseafood.org.tr
 
 
1/2 kg istavrit balığı
 
1 su bardağı zeytinyağı
 
5 adet tane karabiber
 
2 adet defne yaprağı
 
1 adet ağaç şiş
 
1 çay bardağı un
 
Yeterince tuz
 
 
İstavrit balıklarını iyice temizleyin. Bir kabın içine zeytinyağı, defne yaprağı ve tane karabiberleri koyup, balıkları 10 dakika bu karışımda bekletin. Önceden fıazırladığınız ızgaraya balıkları tuzlayıp, una buladıktan sonra yerleştirin. Bir yüzünü dört dakika pişirdikten sonra diğer yüzünü iki dakika pişirip servis yapın.
 
 
ML® İstavrit Buğulaması (görsel)
 
  
 | 
İstavrit Izgara | 
  | 
Turist Ömer 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.05.2005 
Mesajlar: 81
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc400 
Gönderme Tarihi: 20.Eyl.2005 
5,808 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 kg. istavrit
 
1 kahve fincanı zeytinyağı
 
tuz
 
Yarım bardak un
 
limon
 
domates
 
roka
 
 
İstavritleri temizleyin küçükse kafalarını koparıp atın, iyice yıkayın, kurulayın, hafifçe unlayıp yağladıktan sonra ızgarada altlarını ve üstlerini pişirin, limon, domates dilimleri ve roka yaprağı ile sevis yapın.
 
 
 ML® İstavrit Güveci için tıklayın ML® İstavrit Buğulaması için tıklayın 
 
 
ML® İstavrit Güveci (görsel)
  
 | 
 
 
 
 
 
 |