Kısa URL: https://ml.md/lc55649
Gönderme Tarihi: 02.Şub.2023
2,086 defa indirildi / yazdırıldı
Bir avuç ıspanak
3 demet maydanoz
1 adet çekirdekleri çıkarılmış yeşil elma
1 adet kereviz sapı
1 limonun suyu
1 adet salatalık
1 bardak su
1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil veya yarım çay kaşığı zencefil tozu
Pürüzsüz halde iyi bir karışım elde edene kadar bu malzemeleri blendırdan geçirin.
Yarım bardak su katarak bu işlemi daha kolay bir hale getirebilirsiniz.
Kısa URL: https://ml.md/lc170210
Gönderme Tarihi: 10.Şub.2023
251 defa indirildi / yazdırıldı
2 avuç ıspanak
1 salatalık
Yarım demet maydanoz
1 limonun suyu
2 şişe elma aromalı doğal maden suyu
Ispanak, salatalık ve maydanozu katı meyve sıkacağı ile sıkın.
Limon suyu ve elma aromalı maden suyunu ilave edip karıştırın.
Servis bardaklarına paylaştırıp bekletmeden servis yapın.
Kısa URL: https://ml.md/lc165363
Gönderme Tarihi: 09.Haz.2022
188 defa indirildi / yazdırıldı
200 gram ıspanak yaprağı
½ yeşil ekşi elma
½ muz
1 su bardağı süt
Saplarından ayrılmış ıspanak yaprakları ve elmayı blenderdan geçirin. Ayrı bir kasede muzu ezip süt ile birlikte tüm malzemeleri karıştırın. Bardağın kenarına bir dilim elma koyup servis yapın.
Kısa URL: https://ml.md/lc170211
Gönderme Tarihi: 10.Şub.2023
150 defa indirildi / yazdırıldı
3 adet yeşil elma
200 gr. ıspanak
5 gr. kaşığı taze zencefil
4 kaşık yoğurt
Yarım su bardağı demlenmiş yeşil çay
1 tatlı kaşığı bal
Yeşil çay yapraklarını sıcak suda demledikten sonra süzüp soğuması için bir kenarda bekletin.
Yoğurt, bal, ıspanak yaprakları, zencefil parçaları ve demlenmiş yeşil çayı bir blendera alın.
Elmaları 4 parçaya bölerek çekirdeklerini çıkarın ve tek tek ekleyerek kabuklu yeşil elma dilimlerinin yardımıyla tüm malzemeleri kısa bir süre hafif pütürlü kalana kadar blenderdan geçirin.