| 
 
| 
 
 
 | 
 
Ispanaklı Biftek Sarma | 
 
  | 
Yemekhane 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.08.2020 
Mesajlar: 5284 Şehir: Amasya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc155075 
Gönderme Tarihi: 28.Arl.2020 
1,105 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
250 gram dana biftek
 
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
 
1 yemek kaşığı tereyağı
 
1 adet kuru soğan
 
200 gram mantar
 
250 gram ıspanak
 
3 yemek kaşığı krema
 
1 çay kaşığı tuz
 
1 çay kaşığı karabiber
 
1 çay kaşığı kekik
 
 
Soğanı ve mantarları yemeklik doğrayın.
 
Tereyağını tavada eritip soğan ve mantarı soteleyin.
 
Ispanakları da ayrı bir tencerede zeytinyağında soteleyin.
 
Sebzeleri karıştırıp krema, tuz ve baharatları ekleyin ve harmanlayın.
 
Etlerin ortasına ıspanaklı harcı yerleştirip sarın ve kürdanla tutturun.
 
Hazırladığınız sarmaları tavada mühürleyip 200 dereceye ayarladığınız fırında 10-15 dakika pişirin.
 
Sıcak servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Ispanaklı Biftek Sarma Tarifleri Dolmalar
 | 
 
 
 
 |