| 
 
| 
 
 
 | 
 
Hindili Pilav | 
 
  | 
beyaz 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.07.2010 
Mesajlar: 23
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc53868 
Gönderme Tarihi: 23.Tem.2010 
2,370 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
İç organları alınmış küçük bir hindi palazını yumuşayıncaya kadar haşlayınız.
 
Hindinin katık, karaciğer ve yüreğini ufak ufak doğrayınız, çentilmiş bir soğanla bol tereyağında kavurunuz, üzerine uygun miktarda fıstık, üzüm, tuz, biber, isterseniz baharat serpiniz, fıstıkları kızarıncaya kadar tekrar kavurunuz.
 
Pirincin iki mislisi hindi haşlama suyu koyup pilavı pişiriniz.
 
Pilav pişince kavrulmuş hindi ciğerini, katısını ve yüreğini katıp karıştırınız.
 
Pilavı servis tabağına alıp haşlanmış hindiyi üstüne koyup servis yapınız.
  
 | 
 
Hindili Pilav | 
 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc167346 
Gönderme Tarihi: 16.Eyl.2022 
395 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.dogrusucarrefoursa.com
 
 
500 gr hindi göğüs kuşbaşı
 
2 adet soğan
 
2 adet domates
 
2 su bardağı pirinç
 
2,5 su bardağı su
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Soğanı yemeklik doğrayıp 2 yemek kaşığı tereyağı ile kavurun. Kuşbaşı doğranmış hindi göğüs etlerini de tencereye alın ve birkaç tur kavurun. Küçük küpler halinde doğradığınız domatesleri de ekleyip, 1 su bardağı su ekleyin. Ayrı bir tencerede yıkanmış pirinçleri 1 yemek kaşığı tereyağı ile kavurun. Pirinçlere pişirdiğimiz eti ekleyin, su, tuz ve karabiberi ilave edip kısık ateşte pişirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Hindili Pilav Tarifleri Baharatlı Pilav Tarifleri
 | 
 
 
 
 |