| 
 
| 
 
 
 | 
 
Hindi Haşlama | 
 
  | 
beyaz menekşe 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 16.10.2014 
Mesajlar: 34 Şehir: Elazığ | 
Kısa URL: https://ml.md/lc102310 
Gönderme Tarihi: 16.Ekm.2014 
2,918 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 çay kaşığı Tuz  Karabiber
 
1 adet limon
 
1 adet patates
 
1 adet yumurta
 
1 adet kereviz
 
500 gr. hindi kuşbaşı
 
2 adet havuç
 
1 yemek kaşığı margarin
 
 
Hindi kuşbaşı yıkanıp tencereye alınır. Kereviz, patates, margarin, havuç iri küpler halinde doğranıp tencereye alınır. Soğanlar 4′e bölünüp tencereye atılır. Tuz ve karabiber konulup 5 bardak su eklenir, et ve sebzeler yumuşayana dek pişirilir. Diğer yanda 1 yumurta sarısı 1 limon suyu ile iyice çırpılır. Yavaş yavaş ve karıştırarak tencereye eklenir. 1-2 taşım daha kaynatılıp servis yapılır.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Hindi Haşlama Tarifleri Bıldırcın Tarifleri
 | 
 
 
 
 |