Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bartın Yemekleri > Haşıl (Giresun) (3 adet - 10,284 defa bakıldı)

Haşıl (Giresun)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Amasya Yemekleri
Artvin Yemekleri
Bartın Yemekleri
Bayburt Yemekleri
Bolu Yemekleri
Çorum Yemekleri
Düzce Yemekleri
Giresun Yemekleri
Gümüşhane Yemekleri
Karabük Yemekleri
Kastamonu Yemekleri
Ordu Yemekleri
Rize Yemekleri
Samsun Yemekleri
Sinop Yemekleri
Tokat Yemekleri
Trabzon Yemekleri
Zonguldak Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Haşıl (Giresun)

ege egemen
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 22.01.2020
Mesajlar: 29
Şehir: Mardin
Kısa URL: https://ml.md/lc148063
Gönderme Tarihi: 24.Oca.2020
399 defa indirildi / yazdırıldı




Hüsne Demirel - Sibel Ayyıldız

Yarma unu, soğuk su ile yavaş yavaş pişerken sürekli karıştırılır.
Tereyağı ve tuz koyulur.
Piştikten sonra isteyen tereyağı ile isteyen ortası açılıp toz şeker katarak, istenirse de kaynatılmış süt koyularak servis yapılır.


Haşıl (Giresun)

konik
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.07.2020
Mesajlar: 54
Şehir: Burdur
Kısa URL: https://ml.md/lc151794
Gönderme Tarihi: 20.Tem.2020
462 defa indirildi / yazdırıldı




500 gram mısır yarması
100 gr kıyma
125 gr tereyağı
1 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı pul biber
4 su bardağı su
Tuz

Geniş bir tencerede tereyağını kızdırın.
Ardından soğanı ince ince doğrayın.
Kızdırdığınız yağa soğan ve kıymayı atarak, kavurun.
Kavrulduktan sonra mısır yarmasını da üzerine ekleyin.
En son dört bardak su ve tuzu da ilave ettikten sonra pişirin.
Piştikten sonra üzerine pul biber ekleyerek servis edebilirsiniz.



Haşıl (Giresun)

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc171911
Gönderme Tarihi: 07.May.2023
131 defa indirildi / yazdırıldı




Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

1/2 kg mısır yarması
100 gr kıyma
125 gr tereyağ
1 adet soğan
1 çorba kaşığı pul biber
Tuz

Tereyağı, soğan ve kıyma kavrulur. Dört bardak su ve tuz ilavesi buğday ve mısır yarması ile birlikte pişirilir. Pişirildikten sonra üzerine pul biber eklenerek servis yapılır.






Haşıl (Giresun) Tarifleri Bartın Yemekleri



(3 adet Haşıl (Giresun) 10,284 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort