| 
 
 
 | 
Hardallı Tereyağı | 
  | 
bitmeyen şarkı 
Editor 
 
  
Kayıt: 07.01.2011 
Mesajlar: 2219 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc70105 
Gönderme Tarihi: 23.Kas.2011 
1,980 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
120 gr (8 çorba kaşığı) tereyağı
 
1 çorba kaşığı hardal
 
1 kahve kaşığı tuz
 
1/2 kahve kaşığı karabiber
 
2 çorba kaşığı maydanoz (ince kıyılmış)
 
 
Küçük bir kasede tereyağı tahta kaşıkla, hafif ve krema gibi oluncaya kadar kabartınız. Hardalı azar azar (her seferinde birer tatlı kaşığı), döverek tereyağa katınız. Tuzu, biberi ve maydanozu ekleyip, karıştırınız. Katılaşmasını sağlamak için soğutup, dilediğiniz biçimde kullanınız.
 
 
Not: Hardallı tereyağı, böbrek, ciğer, biftek, bonfile ya da ızgara balığın yanında ve sosları tadlandırmada kullanılabilir.
  
 | 
Hardallı Tereyağı | 
  | 
ecenaz 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.06.2009 
Mesajlar: 44 Şehir: Antakya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc37749 
Gönderme Tarihi: 28.Haz.2009 
2,165 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
120 gr. tereyağı
 
1 çay kaşığı toz hardal
 
Hardalı karıştırabilecek kadar sirke
 
 
Tereyağını yumuşatınız. Tereyağına toz hardal ilâve ederek sirke ile döverek karıştırınız.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |