Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Et Yemekleri > Hamurlu Bonfile (2 adet - 53,643 defa bakıldı)

Hamurlu Bonfile


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Hamurlu Bonfile

gaggoş
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 07.10.2011
Mesajlar: 26
Şehir: Elazığ
Kısa URL: https://ml.md/lc68772
Gönderme Tarihi: 08.Ekm.2011
2,342 defa indirildi / yazdırıldı




600 gr. dana bonfile bütün
2 su bardağı doğranmış mantar
1 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı hardal
Yarım çay bardağı sıvı yağ
2 adet yumurta sarısı
Tuz
Karabiber
6 adet milföy hamuru

Tavaya sıvıyağı koyun ve baharatlan ekleyin. Bonfileyi tavaya alarak kızartın. Kızaran etinizi kenara alın. Küçük doğranmış soğan ve mantarları tavaya koyun ve suyunu bırakıp çekene kadar soteleyin. Kızaran etinizin tüm yüzeyine hardal sürün. Tezgahınıza milföy hamurunu etinizi tamamen saracak şekilde yayın. Hamurun üzerine, mantarlı karışımı, onun üzerine etinizi koyun ve bohça şeklinde sarın. Üzerine yumurta sarısı sürerek, hamurunuz kızarana kadar pişirin.


Hamurlu Bonfile

bağdagül
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 20.02.2018
Mesajlar: 23
Şehir: Muğla
Kısa URL: https://ml.md/lc132083
Gönderme Tarihi: 21.Şub.2018
619 defa indirildi / yazdırıldı




500 gram un
250 gram margarin
20 gram yaş maya
2 tane yumurta
1 su bardağı su
1,5 kg bütün bonfile
3 tane yumurta sarısı
400 gram mantar
Yarım demet maydanoz
Tuz
Karabiber
2 tane yumurta
Yarım kg taze patates

Hamuru hazırlamak için mayayı bir kaba alıp üzerine biraz su ekleyin.
Unu geniş bir kaba alıp üzerine, su, tuz ve kabaran mayayı ilave edip yoğurun.
Daha sonra yumurtaları birer biber hamura ekleyin ve yeniden yoğurun.
Üzerini nemli bir bezle örtüp 1.5 saat dinlendirin.
Diğer taraftan mantar sosu için mantar ve soğanı ince kıyın.
Yağı bir tavaya alıp soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine mantar, tuz ve karabiber ilave edin. 10 dakika pişirip ocaktan alın.
Geniş bir tencereye 5 çorba kaşığı yağ alın. Bonfileyi tencereye alın ve çevirerek her tarafını kızartın.
Tuz ve karabiber ekleyip bir fırın kabına aktarın.
Önceden ısıtılmış 260 derece fırında 20 dakika (tepside biriken suyu ara sıra üzerine gezdirerek) pişirin.
Fırından alıp soğutun.
Dinlenen hamuru 3'e bölün. Parçaların üzerine eritilmiş yağı paylaştırın ve yoğurarak yedirin.
Hamur parçalarını birleştirip yeniden yoğurun. Üzerine nemli bir bez örterek 3 saat oda sıcaklığında dinlendirin.
Etten daha büyük olacak şekilde açın. Kenarlarını kesip dikdörtgen şekline getirin.
2 adet yumurta sarısını çırpıp hamurun üzerine sürün.
Eti hamurun ortasına yerleştirin.
Mantar sosu etin üzerine gezdirin.
Etin üzerini ve yanlarını hamurla kapatın.
Fazlalıklarını bıçakla kesip düzeltin.
Artan hamur parçalarını yeniden yoğurup uzun şeritler hazırlayın. Hamurun üzerini bu şeritlerle süsleyin.
Kalan yumurta sarısını hamura sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun.
Yağı kızdırıp, ikiye böldüğünüz patatesleri, karabiber ve tuzu ekleyin. Birkaç dakika kavurup ocaktan alın.
Kıyılmış maydanoz ekleyip karıştırın.
Eti servis tabağına alıp dilimleyin.
Patates garnitürü ile servis yapın.







Hamurlu Bonfile Tarifleri Et Yemekleri



(2 adet Hamurlu Bonfile 53,643 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort