| 
 | 
| Halişka (Bartın) | 
|  | buz Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 09.03.2016
 Mesajlar: 36
 Şehir: Yozgat
 | Kısa URL: https://ml.md/lc115441 Gönderme Tarihi: 11.Mar.2016
 2,548 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Bartın İl Kürtür Turizm Müdürlüğü
 
 600 gr. Un
 1000 gr. Su
 1000 gr. Süt
 250 gr. Tereyağı
 
 Un ve suyu karıştırınız. Lapa kıvamına aldıktan sonra bir tepsiye yayınız ve soğumaya bırakınız Tereyağını bir tencerede eritiniz. İçine Sütü ilave ediniz. Kapadıktan sonra soğutunuz. Tepside İd lapanın üzerine dökünüz. Sıcak olarak servis ediniz.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |