| 
 
| 
 
 
 | 
 
FRANSIZ SALATASI | 
 
  | 
Hiç Kimse 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 10.02.2006 
Mesajlar: 771 Şehir: Bahçelievler/ANKARA | 
Kısa URL: https://ml.md/lc2161 
Gönderme Tarihi: 19.Nis.2006 
3,024 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
MALZEMELER
 
 
3  adet domates
 
250 gr konserve ton balığı
 
3 adet tatlı kırmızı biber 
 
1 adet salatalık
 
6 adet turp 
 
1 adet kırmızı soğan 
 
5-6 adet yeşil zeytin 
 
5-6 adet siyah zeytin
 
2 diş sarımsak 
 
2 adet yumurta
 
12 adet tuzlu sardalya
 
semiz otu
 
fesleğen 
 
sirke 
 
sıvı yağ 
 
biber, tuz
 
 
 
HAZIRLANIŞI
 
 
Domatesleri küp küp , kırmızı biberleri ve salatalığı halka halka doğrayın. Turpları, soğanı rendeleyin, hepsini beraberce karıştırıp, semiz otunu, zeytini ve sarımsakları ilave edin. Bu karışıma ton balığını tuzlu sardalyaları ve küçük kesilmiş katı yumurtaları katın.
 
Diğer tarafta bir kasede, yağı, tuzu, biberi ve sirkeyi çırpıp bir sos hazırlayın. Bu sosu salatanın üzerine döküp servis yapın.
  
 | 
 
Fransız Salatası | 
 
  | 
ayberen 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.05.2018 
Mesajlar: 26 Şehir: Yozgat | 
Kısa URL: https://ml.md/lc133986 
Gönderme Tarihi: 10.May.2018 
948 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://azerbaijans.com
 
 
3-4 adet patates
 
3 adet havuç
 
Pancar
 
Beyaz lahana
 
1 adet kuru soğan
 
500 gr dana eti
 
Sirke
 
Soya sosu
 
Siyah ve kırmızıbiber
 
Tuz
 
 
Et küçük küçük doğranır, az yağda kavrulur. Patates hariç bütün sebzeler rendeden geçirilir. Kavrulmuş et eklenir. Sonra patatesin kabuğu soyulur, rendelenir ve tavada kırmızı renk alana kadar kızartılır. Kızartılmış patates sebzeler ve etin üzerine ilave edilir. Sirke, soya sosu ve baharatlarla karıştırılıp salatanın üzerinde gezdirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
FRANSIZ SALATASI Tarifleri Bavaruaz Tarifleri
 | 
 
 
 
 |