Domates ve kabağı yıkayıp dilimleyin. Sarımsakları soyup ezin ve 4 çorba kaşığı zeytinyağı ile karıştırın. Kalan zeytinyağını alüminyum folyolara sürün. Her folyonun içine birer dilim peynir yerleştirin. Domates ve kabak dilimlerini peynirin üzerine dizin. Sarımsaklı yağı üzerlerine gezdirip karabiber ile tatlandırın. Tercihe göre kekik dallarını üzerlerine ekleyip, folyoları kapatın. Kenarlarını iyice katlayıp buzdolabında bekletin. Servis yapacağınıza yakın paketleri 8-10 dakika ateşle temas etmeyecek şekilde mangalda kızartın. Folyoyu açıp servis yapın.
Domates 4 Adet
Kabak 1 Adet
Keçi Beyaz Peyniri 4 Dilim
Zeytinyağı 5 Çorba Kaşığı
Kekik 1 Adet
Karabiber 1 Tatlı Kaşığı
Sarımsak 2 Diş
Aliminyum folyoya açılır, içine dilimlenmiş kabak dizilir.
Üzerine halka doğranmış domates, onun da üzerine keçi peyniri dizilir.
Rendelenmiş 2 diş sarımsak, karabiber, kek zeytinyağı gezdirilir.
Folyo kapatılarak fırında pişirilir.