Fırın tepsisine yağlı kağıt koyun. Üzerine halka halka kesilmiş soğanları, halka halka kesilmiş havucu ve halka halka kesilmiş domatesleri dizin. Sebzelerin üzerine önce zeytinyağının yarısını dökün. Ardından da balıkları koyun, üzerine kalan zeytinyağını dökün ve tuz serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc77513
Gönderme Tarihi: 02.Tem.2012
2,030 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet kereviz
1/2 bardak zeytinyağı
1 kg lüfer
Tuz
Karabiber
2 yaprak defne
2 adet patates
3 adet havuç
1 adet limon
Maydanoz
3 adet domates
2 adet soğan
Sebzelerin hepsini doğrayın, bir tencere içinde yağda kavurun sebzeler ölsün. Balıkları yıkayarak tuz ve biber serpin fırın tepsisine dizin. Üzerine sebze harcını, kıyılmış maydanozu ve yuvarlak dilimlenmiş limonu yerleştirin. (soğanı da halka şeklinde doğramış olun) yarım bardak kadar da su gezdirerek aralara defne yaprağı koyun ve fırında pişirin.