| 
 
| 
 
 
 | 
 
Fırında Kuşbaşı Tavuk | 
 
  | 
Eda Şaşma 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 06.02.2019 
Mesajlar: 28 Şehir: Trabzon | 
Kısa URL: https://ml.md/lc140353 
Gönderme Tarihi: 07.Şub.2019 
2,715 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.sabah.com.tr
 
 
2 tavuk göğsü
 
250 gram mantar
 
2 adet domates
 
100 gram kaşar
 
Sıvı yağ
 
Toz kırmızı biber
 
Tuz
 
Aluminyum folyo
 
 
Öncelikle kızgın yağda daha önce doğradığınız tavuklarınızı kavurarak pembeleştirin. Kırmızı biber ve doğranmış mantarları ilave edin, suyunu çektirin.
 
Küp küp doğranmış domateslere, karabiber ve tuzu da ekleyip tekrar suyunu çektirin.
 
Daha sonra tavuğu folyoya alıp üzerine rendelenmiş kaşar serpin ve bohça gibi kapatın. Folyoya iki üç ufak delik açın. Orta sıcaklıktaki fırında kaşar eriyene kadar pişirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Fırında Kuşbaşı Tavuk Tarifleri Tavuk Yemekleri
 | 
 
 
 
 |