Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Fırında Balık (Portekiz)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Portekiz Tarzı Fırında Balık

zehra mardin
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 12.02.2018
Mesajlar: 23
Şehir: Diyarbakır
Kısa URL: https://ml.md/lc131870
Gönderme Tarihi: 12.Şub.2018
1,282 defa indirildi / yazdırıldı




Avrupa Birliği Bakanlığı
Avrupa'yı Masanın Etrafında Buluşturmak


Taze ya da dondurulmuş 1 balık
1 ince dal maydanoz
2 diş sarımsak
1 büyük soğan
1 tatlı biber
1.5 dl zeytinyağı
750 gr sulu domates
1 defneyaprağı
1 kg patates

Balıkları yıkayın ve temizleyin (içini ve kılçıklarını çıkarın). Limon suyu, tuz ve biberle balığı çeşnilendirin ve balığın karışımı çekmesi için birkaç saat bırakın. Doğranmış sarımsak ve ince dilimlenmiş soğanı zeytinyağıyla birlikte bir tencerede kavurun ve düşük ısıda pişmeye bırakın. Doğranmış tatlı biberi ve defneyaprağını ilave edin. Karışım sararmaya başladığında kabuğu soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış ve ince ince dilimlenmiş domatesi ekleyin. Biberle çeşnilendirin ve 3-5 dakika kısık ateşte pişirin. Sonra bir kenara koyun. Balığı kızartma tepsisine yerleştirin, zeytinyağıyla yağlayın. Patatesleri soyun, kalın yuvarlak dilimler halinde doğrayın ve balığın yanına yerleştirin. Hazırladığınız soğanlı yahniyi balık ve patatesin üzerine dökün, 20-40 dakikafırında pişirin.



Fırında Balık (Portekiz)

liliş
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 18.10.2007
Mesajlar: 20
Şehir: Antakya
Kısa URL: https://ml.md/lc18482
Gönderme Tarihi: 18.Ekm.2007
2,398 defa indirildi / yazdırıldı




4 kişilik
1 kilo haşlanmış patates,
2 büyük beyaz soğan (500 g),
3 yemek kaşığı zeytinyağı,
1 kilo büyük dil balığı,
tuz,
akbiber,
200 ml krema,
1 yemek kaşığı tereyağı.

Soğumuş patatesleri soyup dilimleyin. Soğanları soyup halka şeklinde doğrayın. Zeytinyağını bir tavada kızdırın, soğanları atın ve yaklaşık 3 dakika pembeleştirin.
Balık filetolarını soğuk su ile yıkayın, kağıt havlu ile kurutun ve 3 x 3 cm büyüklüğünde kesin. Patateslerin yarısını yağlanmış bir payreks kabına koyun, tuz ve akbiber ekin, balık küplerinin yarısını patateslerin üstüne koyun, soğanların üzerine yayın, kalan balığı ve patatesleri koyun, tekrar tuz ve biber ekin, kremayı dökün, tereyağı küçük parçalar halinde üzerine oturtun. Fırını 225 derecede (gazlı fırın 4) ısıtın. Yemeği yaklaşık 25 dakika pişirin.






Fırında Balık (Portekiz) Tarifleri Diğer Ülkelerin Yemekleri



(2 adet Fırında Balık (Portekiz) 89,105 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort