| 
 
| 
 
 
 | 
 
Etli Şehriye Pilavı | 
 
  | 
AyGölgesi 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 31.03.2006 
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc103907 
Gönderme Tarihi: 26.Arl.2014 
1,804 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
3 yemek kaşığı yağ
 
200 gram kuşbaşı et
 
2 su bardağı arpa şehriye
 
1 küçük soğan
 
1 tatlı kaşığı salça
 
1 çay kaşığı karabiber
 
1 kaç dal maydanoz
 
1,5 çay kaşığı tuz
 
3 su bardağı su
 
 
Önceden haşladığımız kuşbaşı etimizi ince doğranmış soğanla birlikte kavuruyoruz. İçine salçamızı ve şehriyeyi koyup biraz malzemeleri karıştırıyoruz. İçine tuzunu ve karabiberini ekleyip suyunu koyuyoruz kaynadıktan sonra ocağı kısığa alıyoruz. Suyunu çekince altını kapatıp biraz dinlendirip servis yapabilirsiniz.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Etli Şehriye Pilavı Tarifleri Balıklı Pilav Tarifleri
 | 
 
 
 
 |