| 
 
| 
 
 
 | 
 
Etli Gözleme | 
 
  | 
beyazı 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 10.12.2013 
Mesajlar: 24 Şehir: Edirne | 
Kısa URL: https://ml.md/lc94391 
Gönderme Tarihi: 11.Arl.2013 
3,198 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
10 adet yufka
 
3 çorba kaşığı tereyağı
 
Yarım demet maydanoz
 
2 dal taze soğan
 
350 gram kuşbaşı et
 
1 yumurta
 
 
 
Etleri çok ufak doğrayıp tavada kendi suyu ile pişirin. Üzerine kıyılmış taze soğanı, tereyağını ve maydanozu ince kıyıp rendelenmiş peynirle karıştırıp ilave edin. İçine de yumurtayı kırıp iç harcını hazırlayın. Yağlanmış yufkaların üzerine az miktarda yerleştirip istediğiniz gibi katlayın. Yağsız tavada iki yüzünü de 5 dakika pişirip servis tabaklarına dizin. İstenirse fırın tepsisine kat kat döşenir ve fırında da hazırlanabilir.
 
 
 
 
Fotoğraf "gül" tarafından gönderildi. 12.02.2024
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Etli Gözleme Tarifleri Hamur İşleri
 | 
 
 
 
 |