|
|
Etli Börek |
 |
nurol
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.11.2013
Mesajlar: 37 Şehir: Bursa |
Kısa URL: https://ml.md/lc93515
Gönderme Tarihi: 04.Kas.2013
2,140 defa indirildi / yazdırıldı
|
6 adet milföy hamuru
1 adet yumurta
İçi için:
300 gr. kuşbaşı et
1 adet soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
2 adet sivri biber
Tuz
Karabiber
Etleri çok küçük doğrayın. Tavaya koyup suyunu çekinceye kadar pişirin. Üzerine tereyağı ve rendelenmiş soğanı ekleyip beş dakika kavurun. Üzerine kıyılmış sivri biber, tuz ve karabiberi ekleyip beş dakika daha kavurun. Soğuyunca milföy hamurlarına paylaştırıp rulo şeklinde kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp susam ve çörekotu serpin. 200 derecedeki fırında 35 dakika pişirin.

|
|
Etli Börek (milföy) Tarifleri Alt Üst Böreği Tarifleri
|
|