https://www.sozcu.com.tr
 
 
4 dilim dövülmüş antrikot
 
2 adet yumurta
 
Ekmek kırıntısı
 
Eski kaşar rendesi
 
Limon kabuğu rendesi
 
Taze kekik
 
1 su bardağı un
 
Zeytinyağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Öncelikle karışımlarımızı hazırlıyoruz.
 
1. Karışım; un, tuz, karabiber
 
2. Karışım; yumurta, tuz
 
3. Karışım; ekmek kırıntısı, taze kekik, limon kabuğu ve eski kaşar rendesi
 
Etleri sırasıyla 1.2. ve 3.karışıma bulayıp kızgın yağda kızartıyoruz. Piştikten hemen sonra üzerine taze kekik ve mandalina suyu ekleyebilirsiniz.
 
 
Not: Eti maksimum serçe parmak kalınlığına kadar inceltelim. Isterseniz eti dövdürmeden kendiniz de kesebilirsiniz.
 
 
 
 
Fotoğraf "L.L" tarafından gönderildi. 27.05.2020
  
 |