Kısa URL: https://ml.md/lc10828
Gönderme Tarihi: 03.Oca.2007
2,298 defa indirildi / yazdırıldı
4 ekşi nar
1/2 su bardağı tozşeker.
Narlar tanelenerek ince zar ve filizlerinden tamamen ayırılır. Sonra bir kabın içinde iyice ezilip süzülür. Bir süre durulmaya bırakılır. Nar suyu durulunca bir kâseye alınır. Bu suda şeker eritilip şurup bardaklara boşaltılır ve servis yapılır.
Kısa URL: https://ml.md/lc55380
Gönderme Tarihi: 02.Eyl.2010
2,077 defa indirildi / yazdırıldı
Ekşi narları iyice ayıklayın, zar ve filizlerinden nar tanelerini temizleyin.
Sonra sıkıp süzünüz, dinlendiriniz posası dibe çöksün.
Sonra bulandırmayarak duru suyunu başka bir kaba alınız.
Yeterince şeker ve su ile karıştırıp yeniden süzünüz, şurubunuz hazır.
Bir şişeye koyarak ağzını kapayınız. Gerektiği zaman kullanınız.