|
EKMEK GARNİTÜRÜ |
 |
buz kalıbı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 18.06.2010
Mesajlar: 38 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc52851
Gönderme Tarihi: 18.Haz.2010
2,565 defa indirildi / yazdırıldı
|
Beyaz ekmeği dilimleyiniz. Arzu edilen şekilde kesip sade yağda bozulmadan kızartınız, sonra yağını süzüp hazır hale getiriniz.
Not: Bu garnitür çorbalarda ve et suyunda kullanılır.
|
Ekmek Garnitürü |
 |
Foçalı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.06.2010
Mesajlar: 32 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc56324
Gönderme Tarihi: 26.Eyl.2010
2,009 defa indirildi / yazdırıldı
|
Genellikle et suları ve konsomelere konmak üzere tavada tereyağı ile fındık büyüklüğünde kızartılır ve et suyuna bir kat daha lezzet verir.
|
|