| 
 
 
 | 
Dondurmalı Kayısı Tatlısı | 
  | 
samiye baykal 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 17.04.2014 
Mesajlar: 33 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc128990 
Gönderme Tarihi: 15.Ekm.2017 
1,103 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://yemek.name
 
 
4 adet kayısı
 
2 yemek kaşığı bal
 
1 tatlı kaşığı tereyağ
 
1 yemek kaşığı su
 
Dondurma
 
 
Kayısılar ince dilimler halinde kesilir.
 
Tereyağ yapışmaz bir tavada eritilir.
 
Kayısı dilimleri kızartılır.
 
Kızaran kayısıların üzerine su gezdirilip çektirilir.
 
Tavanın altı kapatılıp üzerine bal gezdirilir.
 
Tabaklara alınan kayısı dilimleri dondurma ile servis edilir.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |