Öncelikle domatesleri irice doğrayın. Tavada yağla 3 dakika pişirip ocaktan alın. Halka şeklinde doğranmış soğanları aynı tavada 5 dakika kadar pişirip domateslerin üzerine alın. En son balık filetosunu da tavada az suyun içinde pişirin, tuz ve biberle tatlandırıp üzerine limon suyunu sıkın. Domatesler ve soğanlarla birlikte servis tabağına alın.
Kısa URL: https://ml.md/lc4336
Gönderme Tarihi: 30.May.2006
3,541 defa indirildi / yazdırıldı
5 tane domates
2 kaşık margarin
2 tane patates
1 tutam defne yaprağı
1 kaşık kekik
Tuz
Karabiber
1 kaşık şeker
1 kilo balık fileto
1 kase çekirdeksiz zeytin
Patatesleri soyup ufakça doğrayın tavaya domates, margarin, defne yaprağı, kekik, şeker ve bir tutam tuzu ve biber birleştiririn. 20 dakika az ateşte karışımı kaynatın. Zeytinleri ekleyip Karışıma balık filetolarını ekleyin ve karıştırıp 12 dakika kadar daha pişirmeye devam edin. Sıcak servis yapın.
Fotoğraf "AyGölgesi" tarafından gönderildi. 26.12.2014