Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kore Yemekleri > Dak-do-ri-tang (2 adet - 16,595 defa bakıldı)

Dak-do-ri-tang


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Patatesli Tavuk (Dakdoritang)

içli
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 06.04.2017
Mesajlar: 26
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc124384
Gönderme Tarihi: 07.Nis.2017
2,079 defa indirildi / yazdırıldı




www.asyagurme.com

600 Gram Tavuk Göğüs, Kuşbaşı doğranmış
2 Adet Patates, Küp şeklinde kesilmiş
1 Adet Soğan, Küp şeklinde kesilmiş
1 Adet Havuç, Halka dilimlenmiş
2 Yemek Kaşığı Ketçap
Sosu için:
1 Yemek Kaşığı Sarımsak Ezmesi
1 Tatlı Kaşığı Kırmızı Pul Biber
1-2 Yemek Kaşığı Acı Biber Ezmesi
3 Yemek Kaşığı Soya Sosu
1 Tatlı Kaşığı Taze Zencefil Rendesi
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Yemek Kaşığı Bal veya Esmer Şeker
1 Yemek Kaşığı Susam Yağı
8 Yemek Kaşığı Su
Servis için:
2 Adet Yeşil Soğan, İnce dilimlenmiş

Bir tencerede yeterli miktarda su kaynatın. Su kaynadıktan sonra kuşbaşı doğranmış tavukları ilave edin ve yaklaşık 10-15 dakika haşlayın. Tavuklar haşlandıktan sonra suyunu süzün ve soğuk sudan geçirip, bir kenarda bekletin.
Sosu hazırlamak için bir kasede sarımsak ezmesini, kırmızı pul biberi, acı biber ezmesini, soya sosunu, rendelenmiş zencefili, karabiberi, balı, susam yağını ve suyu çırparak karıştırın.
Hazırladığınız sos karışımını ve haşladığınız tavuk parçalarını tencereye ilave edip, iyice karıştırın ve yüksek ateşte kaynamaya bırakın. Sos kaynamaya başladıktan sonra küp şeklinde kesilmiş patatesleri, soğanları ve havuçları da tencereye ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte ara sıra karıştırarak 20 dakika boyunca pişmeye bırakın.
Son olarak 2 yemek kaşığı ketçabı tencereye ilave edin ve iyice karıştırın. Yaklaşık 5 dakika daha kapağı kapalı olarak pişirip, yemeği ocaktan alın. Sıcak olarak servis edin.



Dak-do-ri-tang

siyami
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 26.09.2006
Mesajlar: 1925
Şehir: izmir
Kısa URL: https://ml.md/lc77663
Gönderme Tarihi: 06.Tem.2012
2,731 defa indirildi / yazdırıldı




https://koreyemek.blogspot.com

Tavuk kanat 1 kg
patates 2 tane
kuru soğan 2 tane
havuç 1 tane
sosu için:
goçu-jang(biber şalçası) 3 yemek kaşığı
gan-jang(soya sosu) 2 yemek kaşığı
şeker(isterse) yada bal 1 yemek kaşığı
sarımsak 1 yemek kaşığı
zencefil tozu 1 tatlı kaşığı
karabibier 1 çay kaşığı

havuç, kuru soğan ve patates uygun büyüküğünde doğranır.
ben kanadı bir kere haşladım. çünkü yağını hiç sevmediğim için suda haşlanarak yağını attım.
bu aşamayı istemeyen(yani tavuk yağından rahatsız olmayan) yapımayın.
geniş bir tavada çok az sıvı yağı döker. tavuk kanadı ilave edip kaç dakkika kavurur.
tavuğu kavurduktan sonra sebzeler ilave eder ve tekrar kaç dakkika kavurur.
kapağı kapatarak kısık ateşte malzemeleri pişirir. simdilik su konmadan sebzenın kendi suyla pişirir.
sosu hazırlanır. goçu-jang gan-jang(soya sosu) sarımsağı ve şeker zencefil tozu, karabiber bol kasede karıştırır.
sebzeler pişince sosu ilave eder ve yarım bardak kadar su ekleyerek tekrar kısık ateşte pişirmeye başlar. sıcak sevis edilir.







Dak-do-ri-tang Tarifleri Kore Yemekleri



(2 adet Dak-do-ri-tang 16,595 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort