Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Diğer Konular > DAĞLIÇ (2 adet - 15,566 defa bakıldı)

DAĞLIÇ


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Dağlıç Eti

layla
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 21.02.2009
Mesajlar: 33
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc33969
Gönderme Tarihi: 22.Şub.2009
1,835 defa indirildi / yazdırıldı




Koyun etlerinin içinde kıvırcıktan sonra dağlıç gelir. Bunlarda da beyaz dağlıç ve kara dağlıç olarak iki türdür. Beyaz dağlıçların içinde bazen karnabatları aratmayacak derecede lezzetli olanları vardır. Kara dağlıçların etleri ise hafif kokulu ve lezzetsiz olmaları do-layısiyle beyazları gibi makbul sayılmazlar. Bunları birbirlerinden ayırt edebilmek için yine kuyruklarına bakmalıdır. Beyaz Dağlıç kuyruklarının üstleri geniş, yukarıdan aşağıya kadar ortaları yarık ve altlarında da püsküle benzer parmak şeklinde bir uzun sarkmaktadır. Karaların ise, üstleri daha ensiz altlarındaki parmak gibi sarkan kısım da dikkati çekecek derecede uzundur.


DAĞLIÇ

Aycan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.11.2005
Mesajlar: 74
Şehir: Muğla
Kısa URL: https://ml.md/lc10463
Gönderme Tarihi: 27.Arl.2006
1,874 defa indirildi / yazdırıldı




Kıvırcıktan sonra tercih edilen koyun eti dağlıç etidir. Dağlıç, beyaz dağlıç ve kara dağlıç olmak üzere ikiye ayrılır. Kara dağlıcın eti biraz koktuğundan makbul değildir. Beyaz dağlıcın eti daha lezzetlidir. Beyaz dağlıçta kuyruğun üstü geniş, ortası yarık, altı ise parmak biçiminde sarkmaktadır. Kara Dağlıcın kuyruğuysa daha ensizdir. Sarkan bölümüyse daha uzundur.






DAĞLIÇ Tarifleri Diğer Konular



(2 adet DAĞLIÇ 15,566 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort