| 
 
| 
 
 
 | 
 
Dağar Kebabı | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc104630 
Gönderme Tarihi: 24.Oca.2015 
2,093 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
500 gr Kuşbaşı et (koyun)
 
4 kaşık margarin
 
1 su bardağı dolusu arpacık soğanı
 
1 baş sarımsak
 
4 patates
 
5 domates
 
1 çorba kaşığı salça
 
10 tane kestane
 
1 miktar kimyon
 
1 miktar karabiber
 
Yeteri kadar su
 
1 tutam tuz
 
 
Etler toprak bir kaba konur. Sarımsak soğan patatesler ve domates iri iri doğranır. Kestaneler bütün konur tuz, kimyon karabiber, yağ ilave edilip harmanlanır. Alüminyum kağıtla ağzı kapatılıp fırında ağır ağır etler yumuşayıncaya kadar pişirilir.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Dağar Kebabı Tarifleri Beyti Tarifleri
 | 
 
 
 
 |