| 
 
| 
 
 
 | 
 
Çinekop Izgara | 
 
  | 
hasbir 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.09.2008 
Mesajlar: 20 Şehir: Kastamonu | 
Kısa URL: https://ml.md/lc27131 
Gönderme Tarihi: 09.Eyl.2008 
4,080 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzemeler:
 
500 gr. çinekop balığı
 
1 adet limon
 
Yarım fincan sıvıyağ
 
1 adet soğan
 
Tuz
 
Karabiber
 
Maydanoz
 
 
Yapılışı:
 
Balıkları yıkayıp suyunu süzdürünüz. Tuzlayıp biberleyiniz. Bir fincan sıvıyağ döküp balıkları yağlayınız, ızgaraya diziniz, 10-15 dk. altını üstünü pişiriniz. Maydanozu ince kıyınız. Soğanı piyaz sağanı gibi doğrayıp tuzla ovduktan sonra yıkayınız ve maydanozu katınız. Bir limonun suyunu da sıkıp, maydanoz ve soğan karışımına koyup hepsini karıştırınız. Balıklar pişince servise alıp bu sosla beraber servis yapınız.
 
 
 
 
Fotoğraf "not defteri" tarafından gönderildi. 15.04.2018
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Çinekop Izgara Tarifleri Tekir Tarifleri
 | 
 
 
 
 |