Kısa URL: https://ml.md/lc162276
Gönderme Tarihi: 06.Oca.2022
236 defa indirildi / yazdırıldı
10 adet çilek
2 çorba kaşığı labne peyniri
2 çorba kaşığı pudraşekeri
1 tatlı kaşığı granül kahve
1 su bardağı toz kaju fıstığı
Harç için labne peyniri, pudra şekeri ve granül kahveyi iyice karıştırın. Çileklerin içlerini kabak oyucu ile çıkarın. Ortalarına harcı pay edip, harçlı taraflarını toz kaju fıstığına bulayın. Servis tabağına yerleştirip servis yapın.
Kısa URL: https://ml.md/lc106552
Gönderme Tarihi: 06.Nis.2015
2,144 defa indirildi / yazdırıldı
Yarım kilo çilek
200 gram labne peynir
3-4 yemek kaşığı pudra şekeri
1 çay kaşığı vanilya
1 fincan fındık kırıntısı veya antepfıstığı
1 yemek kaşığı margarin
Çilekler yıkanır ve üst tarafları kesilir. İçine dolum yapabilmek için gerekirse bıçakla bir miktar oyulur.
Labne peynir, sana yağ,pudra şekeri ve vanilyayı mikser ile krema kıvamına gelene kadar çırpılır. Dolum malzemesi olarak kullanılacak.
Çilekler, hazırlanan krema ile doldurulur ve içinde fındık kırıntıları bulunan bir kaba batırılarak servis edilir.