Kısa URL: https://ml.md/lc38480
Gönderme Tarihi: 25.Tem.2009
4,630 defa indirildi / yazdırıldı
Malzemeler:
100 gr. pudra şekeri
150 gr. acı çikolata
10 gr. tereyağı.
Yapılışı:
Benmari üzerinde çikolatayı eritiniz.
Tereyağı ve pudra şekeri ilâve ediniz, karıştırınız.
Pasta veya kurabiyelerde kaplama malzemesi olarak kullanınız.
Kısa URL: https://ml.md/lc19541
Gönderme Tarihi: 26.Kas.2007
2,813 defa indirildi / yazdırıldı
Malzeme :
150 gr. sütsüz çikolata,
50 gr. margarin.
Yapılışı:
1- 50 gr. margarini küçük bir kapta eritiniz.
2- Yağ iyice kızınca içine küçük parçalara doğranmış çikolatayı atınız.
3- Hafif karıştırarak ateşi de kısarak çikolatanın tamamen erimesini temin ediniz.
4- Ateşten alıp istediğiniz yerde kullanınız.
Kısa URL: https://ml.md/lc65966
Gönderme Tarihi: 19.Tem.2011
2,641 defa indirildi / yazdırıldı
150 gr. sütsüz çikolata
50 gr. herhangi bir margarin
50 gr. margarini küçük bir kapta eritiniz.
Yağ iyice sıcak haldeyken içerisine küçük parçalara ayrılmış çikolataları atıp, erimesini temin ediniz.
Çikolatayı eritirken ateşi kısıp, yağın fazla yanmasının önüne geçiniz.
Çikolata eridikten sonra kenarları süslenmiş ve üstü çok temiz olan pastanın üzerine döküp, pastayı hafif hafif oynatarak her tarafın çikolatayla kaplanmasını temin ediniz.