5 elma
80 gr sütlü çikolata
80 gr beyaz çikolata
Süsleme malzemeleri
Renkli pasta süsü
Renkli bonibon
Toz antepfıstığı
Hindistancevizi
Fındık kırıkları
Sütlü çikolatayı ve beyaz çikolatayı ayrı ayrı benmari usulü eritin. Tahta çubuk sapladığınız elmaları eritilmiş çikolatalara batırın. Çikolatalar kurumadan süslemelerini yapın.
Kısa URL: https://ml.md/lc94840
Gönderme Tarihi: 02.Oca.2014
1,753 defa indirildi / yazdırıldı
4 adet elma
1 çay bardağı şeker
1 çay bardağı çiğ krema
150 gram bitter çikolata
1 çorba kaşığı tereyağı
Uzun çöp şişler
Çikolata sosunu hazırlamak için çikolatayı, şekeri, çiğ kremayı ve tereyağını bir kabın içinde benmari usulü eritin ve çöp şişlere batırılmış elmaları bu sosa batırın. Daha sonra üzerine farklı renkli şekerler serin. Soğumaya bırakın.
Not: Sadece çikolatayı eritip de hazırlamanız mümkün. Soğuyunca donuyor çikolata ama çiğ kremalı ve tereyağlı olunca biraz akışkan kıvam daha lezzetli bir görüntü veriyor.