Kısa URL: https://ml.md/lc77243
Gönderme Tarihi: 26.Haz.2012
2,005 defa indirildi / yazdırıldı
50 Gr Sana Hamurişi
1 Paket kakao
1 Paket vanilya
1 Paket bitter çikolata
1,5 Paket peti bör bisküvi
1 Su Bardağı süt
100 gr fındık veya ceviz
1 Çay Bardağı pudra şekeri
Bisküvilerive fındıkları ayrı ayrı toz haline gelene kadar kırıntılayın. Margarini eritin. Çikolata dışındaki malzemeleri bir kaba koyarak hamur haline getirin.Elde ettiğiniz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar hazırlayın. kaynayan çaydanlığın üzerine oturlulan kap içerisinde çikolatayı eritin (ben mari usulü). Hazırladığınız hamur parçalarını çikolataya bulayın Buzdolabında bir süre beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.
Not: üzerlerini isteğe göre hindistancevizi ya da fındıkla süsleyebilirsiniz.
Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 13.03.2023
Kısa URL: https://ml.md/lc83100
Gönderme Tarihi: 10.Kas.2012
1,687 defa indirildi / yazdırıldı
4 Yemek Kaşığı Sana Klasik
10 Adet ceviz içi
1 Paket çikolata sosu
1 Paket PETİBÖR
3 Çorba Kaşığı kakao
1 Çay Bardağı pudra şekeri
Derin kapta bisküvileri ufalıyoruz. ardından içine sırayla cevizi ,pudra şekerini ve kakaoyu ekliyoruz. sonra erittiğimiz sana klasik margarini ekliyoruz.karıştırdıktan sonra hamur kıvamına gelene kadar süt ekliyoruz. hamur parçalarını küçük toplar haline getirip çikolata sosuna batırıyoruz.dizdiğimi borcam1 5 dk buzdolabında bekletiyoruz.daha sonra çikolata toplarımızı hindistan cevizine bulayıp 5 dk buzdolabında beklettikten sonra servise hazır.