| 
 
| 
 
 
 | 
 
Ciğer Yahnisi | 
 
  | 
Başarısız 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.05.2006 
Mesajlar: 59 Şehir: Muş | 
Kısa URL: https://ml.md/lc6203 
Gönderme Tarihi: 21.Tem.2006 
3,668 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 Adet koyun karaciğeri ve yüreği
 
4 adet soğan
 
2 kaşık yağ
 
2,5 bardak su
 
1 kaşık salça
 
1 demet dereotu
 
Biraz karabiber, tuz
 
 
Bir koyun karaciğerini ve yüreğini tencerede 5 dakika kadar haşlayın. Sonra çıkarıp doğrayın. Yarım ay şeklinde dilinmiş soğanları yağda pembeleştirin. Sonra ciğer ve yüreği tuzla birlikte katın, 5 dakika kayntıp 2,5 bardak su ve salçayı katın. Agır ateşte 1 saat pişirin. Dereotu ve karabiberle servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Ciğer Yahnisi Tarifleri Sakatatlar
 | 
 
 
 
 |