| 
 | 
| Cevizli Keşli Yayım (Karabük) | 
|  | Saadet Türkçe Admin
 
  
 Kayıt: 12.07.2005
 Mesajlar: 9281
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc86256 Gönderme Tarihi: 29.Oca.2013
 2,674 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 TC Karabük Valiliği
 
 1,5 kg. ev yapımı yayım (erişte)
 250 gr. ceviz içi
 100 gr. keş
 200-250 gr. tereyağı
 Tuz
 
 Derince bir tencerede su kaynatılıp erişteler haşlanır. Piştikten sonra suyu süzülüp tabağa alınır. Ceviz ve keşle servise hazırlanır. Bunu da üzerine kızdırılmış tereyağı gezdirilir. Sıcak ikram edilir.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |