Kısa URL: https://ml.md/lc84528
Gönderme Tarihi: 17.Arl.2012
1,673 defa indirildi / yazdırıldı
1 Paket Sana Klasik Kase
1 Kg. Şeker
1 Paket margarin
1 Adet limon
1 Kg. kadayıf
250 gr ceviz
5 Su Bardağı su
2 Avuç ceviz
Erittigimiz bir paket margarinle kadayıflar iyice birbirine yedirilir. Sonra yarısı tepsiye serilr elle bastırılır. Arasına ceviz ekilir. Üstüne kalan kadayıflar eklenip bastırılır. Fırında kızarana kadar pişirilir. Şeker ve su bir kapta kaynatılır. Üstüne limon sıkılır. Ilımaya bırakılır. Kadayıf ve şerbeti birleştirilir. Üstüne de cevizle süsleme yapılır.
Kısa URL: https://ml.md/lc85386
Gönderme Tarihi: 05.Oca.2013
1,497 defa indirildi / yazdırıldı
1 Paket Sana Klasik
3 Bardak şeker
1 Kg. kadayıf
1 Bardak ceviz içi
1 Su Bardağı süt
3 Bardak su
Yağı eritin. 1 su bardağı süt ile karıştırın. Bu karışım ile kadayıfı her tarafına gelecek şekilde iyice ovun. Tepsinin dibini yağlayın. Aralarına ceviz koyarak kadayıfı tepsiye yerleştirin. Fırında pişirin. 3 bardak şeker ile 3 bardak suyu kaynatıp şerbet hazırlayın. Biri sıcak biri soğuk olacak şekilde şerbeti dökün.