| 
 
 
 | 
ÇEŞİTLİ KANAPELER | 
  | 
eksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 24.01.2011 
Mesajlar: 237 Şehir: Erzurum | 
Kısa URL: https://ml.md/lc73375 
Gönderme Tarihi: 05.Mar.2012 
1,907 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet katı pişmiş yumurta
 
2 domates
 
1 kutu ançüez balığı
 
10 adet içi doldurulmuş yeşil zeytin
 
100 gram salam
 
100 gr. mantar
 
100 gram sucuk
 
1 adet pancar
 
4 dilim francala ekmeği
 
 
Fracala dilimlerinin üzerine tereyağı sürerek bir tabağa koyun. Birinin üzerine halkalar halinde doğranmış yumurtaları iki sıra halinde ve yarı yarıya üst üste binecek şekilde dizin. Bunun üzerine yine dört adet, yuvarlak şekilde sarılmış ançüez balıklarını yerleştirin. İkinci ekmek diliminin üzerine ince ince doğranmış sucukları yerleştirin. Bunun üzerine de ince kıyılmış pancar turşusunu, iki dilim de yumurta yerleştirerek süsleyin. Üçüncü ekmek diliminin üzerine, ançüez balıklarını yanyana dizin. Balıkların üstünü de enine dilimler halinde kesilmiş yeşil zeytinleri koyun. Dördüncü ekmek diliminin üzerine ise, salam dilimlerini ikiye katlayarak ve birbirlerinin üzerine gelecek şekilde yerleştirin. Salam dilimlerinin üzerine de sote edilmiş mantarları koyun. Kanapeleri büyük bir tabağa alarak servis yapın.
  
 | 
Çeşitli Kanepeler | 
  | 
düdüklü 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.11.2015 
Mesajlar: 25 Şehir: Mersin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc112940 
Gönderme Tarihi: 24.Kas.2015 
1,781 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
3-4 dilim tost ekmeği
 
200 gr gravyer peyniri
 
4-5 adet yeşil zeytin
 
7-8 adet üzüm
 
5-6 adet çeri domates
 
25 gr tereyağı
 
 
Tost ekmeklerinin kenarlarını kesin ve küp küp kesin. Gravyer peynirlerini küp küp kesin. Peynirlerin birazını tereyağı ile eritin. Çeri domatesleri yarıya bölün, üzümleri yıkayın, zeytinleri yarıya bölün. Ekmeklerin üzerine peyniri sürün ve domates, üzüm, zeytin ile süsleyip kürdan batırıp servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |