Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Çayın Daha Lezzetli Olması İçin


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Besinlerin Değerleri
Şifalı Bitkiler
Aşçılığın Püf Noktaları
Sofra Düzeni ve Servis
Mutfak Takımları
Yemek Hakkında Sözler
Yemek Rüyaları
Yemek Fıkraları
Diğer Konular
Sağlık Konuları
Site Hakkında
Makaleler
Söyleşiler
Anketler
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Lezzetli Çay Demleme

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc175677
Gönderme Tarihi: 25.Arl.2023
110 defa indirildi / yazdırıldı




Çayın demlenmesi, lezzeti açısından oldukça önemli görülüyor. Bu noktada çay demlik içerisinde kaynama noktasına ulaşmadan bir süre bekletilir. Ardından 1-2 dakika ocak dışında bekletilir ve demlemek için tekrar ocağa alınır.
Damak tadına göre çay seçmek, lezzetli bir içeceğin ilk adımı oluyor. Marketlerde farklı özelliklerde birçok çay yer alıyor. Bu nedenle damak zevkine en uygun seçimin yapılması gerekiyor.
Çay tadının yoğun olması isteniyorsa, çay yapraklarının dibe çökmesi sağlanır. Bu işlem için çay karıştırılır ve dibe doğru yönlendirilir. Ayrıca su kaynadıktan sonra kısık ateşe alınarak 15 dakika kadar bekletilir. Ancak fazla kaynarsa tadı acı olur.



Çayın Daha Lezzetli Olması İçin

nihal ibrişim
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.05.2009
Mesajlar: 42
Şehir: İzmit
Kısa URL: https://ml.md/lc36187
Gönderme Tarihi: 05.May.2009
2,667 defa indirildi / yazdırıldı




Çaya ayrı bir tat ve koku vermek isterseniz, çayı sakladığınız kavanozun içine bir dilim portakal ya da elma kabuğu atın. Hatta çayı demlerken içine rendelenmiş portakal veya limon kabuğu da katabilirsiniz. Bir başka yöntem de, değişik tür çayları harmanlamaktır. Göreceksiniz, çayınızın tadına doymayacaksınız.






Çayın Daha Lezzetli Olması İçin Tarifleri Aşçılığın Püf Noktaları



(2 adet Çayın Daha Lezzetli Olması İçin 62,461 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort