40 gr kuşburnu meyvesi
40 gr elma kabuğu
10 gr zencefil parçaları
Bu karışımı bir miktar su ile 15 dakika kaynatın. Sonra yumuşamış meyveleri çatalla ezin ve 10 dakika ağzı kapalı olarak bekletin. Süzdükten sonra bal ile tatlandırıp içebilirsiniz.
Kısa URL: https://ml.md/lc97693
Gönderme Tarihi: 25.Nis.2014
1,979 defa indirildi / yazdırıldı
Milli Eğitim Bakanlığı
Mesleki Eğitim ve Öğretim Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi
Ankara 2006
5 cl çay
5 cl elma suyu
2 cl limon suyu
Limon dilimi, nane yaprakları, küp buz, pipet
"Mixıng glass"ta bütün malzemeler karıştırılır. Buzlu çay bardağında bol buz ilave edilir, limon dilimi ve nane yapraklarıyla garnitürlenip pipetle servis edilir.
Kısa URL: https://ml.md/lc11735
Gönderme Tarihi: 04.Şub.2007
2,506 defa indirildi / yazdırıldı
Koyu bir çay yapın Çayı iyice haşladıktan sonra büyük bir limonata sürahisine doldurup buzdolabına koyun.
Servis yapmadan önce her bardağa, 2 desilitre meyve suyu, yarım limon suyu. bir kaşık şeker ve bir dilim limon koyun.