Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Marmara Yemekleri > Çalkalama (Balıkesir) (2 adet - 4,300 defa bakıldı)

Çalkalama (Balıkesir)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Balıkesir Yemekleri
Bilecik Yemekleri
Bursa Yemekleri
Çanakkale Yemekleri
Edirne Yemekleri
İstanbul Yemekleri
Kırklareli Yemekleri
Kocaeli Yemekleri
Sakarya Yemekleri
Tekirdağ Yemekleri
Yalova Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Çalkalama (Balıkesir)

şirinim
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2017
Mesajlar: 24
Şehir: Erzurum
Kısa URL: https://ml.md/lc127422
Gönderme Tarihi: 10.Ağu.2017
1,735 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.kristalyaglari.com

Yarım kg ıspanak
1 demet dereotu
1 demet taze soğan
4 dal taze nane
2 adet yumurta
2 su bardağı un
1 çay bardağı Kristal Zeytinyağı
250 g kaşar peyniri
Pul biber
Tuz

Bütün otlar bol suda yıkanır ve sirkeli suda bekletilir. Suyu süzülen otlar ince ince doğranır, büyük bir karıştırma kabında un yumurta ve zeytinyağı ile doğranmış otlar iyice karıştırılır, yağlanmış fırın kabına dökülür. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına sürülür, pişmesine yakın kaşar peynir rendesi ve pul biber serpilir. Kızarınca fırından çıkarılır.



Çalkalama (Balıkesir)

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc167935
Gönderme Tarihi: 15.Ekm.2022
256 defa indirildi / yazdırıldı




https://esenler.bel.tr/

500 gram ıspanak
500 gram ısırgan otu
1 adet bayat ekmek
1 adet kuru soğan
1/2 demet taze soğan (yeşili)
1 çay bardağı un
2 su bardağı su
1/2 su bardağı sıvı yağ
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı melisa, fesleğen, kekik
1 tatlı kaşığı çörekotu
1 tatlı kaşığı tuz

Ekmeği rondodan geçirip ufalayın. Ispanağı, ısırganı, taze soğanı ince ince doğrayarak karıştırma kabına koyun. Üzerine tuz ve sıvı yağı ekleyerek karıştırın. Yağladığınız fırın tepsisine dökerek yayın. Karıştırma kabında ekmek ufağını, unu, tuzu, su ile birlikte çırpın. Tepsideki yeşilliğin üzerine dökün ve 180 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar kızartın. Süsleyin ve servis yapın.







Çalkalama (Balıkesir) Tarifleri Marmara Yemekleri



(2 adet Çalkalama (Balıkesir) 4,300 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort