3 paket pötibör bisküvi
Puding için:
1,5 su bardağı şeker
1 adet yumurta
2 litre süt
3 yemek kaşığı tepeleme un
1 yemek kaşığı nişasta
1 yemek kaşığı pirinç unu
1 paket vanilya
4 yemek kaşığı kakao
1 avuç damla çikolata
Portakal kabuğu rendesi
Üzeri için:
Hindistancevizi
Puding malzemelerini bir tencerede topak kalmayacak şekilde güzelce karıştırın.
Tencereyi ocağa alıp altını çok fazla açmadan karıştıra karıştıra pişirin.
Pişen pudingi ocaktan alıp mikserle pürüzsüz bir kıvama getirin.
Fırın kabının tabanına bisküvileri bir sıra dizin.
Üzerine bir kat puding dökün.
Bisküviler ve puding bitene kadar bu işleme devam edin.
Tatlıyı servis etmeden önce birkaç saat buzdolabında dinlendirin.
Kare kare dilimledikten sonra üzerine hindistancevizi serpip servis edin.
|