| 
 
| 
 
 
 | 
 
Beyaz Ekmek | 
 
  | 
mahmut paşa 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.03.2017 
Mesajlar: 24 Şehir: Edirne | 
Kısa URL: https://ml.md/lc123670 
Gönderme Tarihi: 09.Mar.2017 
1,148 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://multicooker.com
 
 
Buğday unu  425 gr
 
Şeker  15 gr
 
Tuz  5 gr
 
Kuru maya  3 gr
 
Bitkisel Yağ  30 ml
 
Su (oda sıcaklığı)  250 ml
 
 
Su, tuz, şeker ve mayayı ayrı kapta iyice karıştırın. 20 ml bitkisel yağ ve un ekleyin ve hamuru yoğurun. Çok fonksiyonlu pişiricinin içine bitkisel yağ sürün, hamuru koyun ve kapağı kapatın. Çok fonksiyonlu pişiricinin çalışma modunu EKMEK, pişirme süresini 3 saat olarak ayarlayın Başlat tuşuna basın. Çalışma modu bitmeden 1 saat önce kapağı açıp ekmeği çevirin. Kapağı kapatın. Çalışma modu bitene kadar pişirin.Hazır ekmeği içinden alın ve soğuması için 20 dakika bırakın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Beyaz Ekmek Tarifleri Hamur İşleri
 | 
 
 
 
 |