Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Somon Tarifleri > Barbunya Balığı Fırında (3 adet - 236,940 defa bakıldı)

Barbunya Balığı Fırında


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Ahtapot Tarifleri
Alabalık Tarifleri
Barbunya Balığı Tarifleri
Çinekop Tarifleri
Çipura Tarifleri
Dil Balığı Tarifleri
Fener Balığı Tarifleri
Gümüş Balığı Tarifleri
Hamsi Tarifleri
İstavrit Tarifleri
İzmarit Tarifleri
Kalamar Tarifleri
Kalkan Tarifleri
Kefal Tarifleri
Kılıç Tarifleri
Kırlangıç Tarifleri
Lahos Tarifleri
Levrek Tarifleri
Lüfer Tarifleri
Mercan Tarifleri
Mersin Balığı Tarifleri
Mezgit Tarifleri
Minekop Tarifleri
Morina Tarifleri
Mürekkep Balığı Tarifleri
Palamut Tarifleri
Pisi Balığı Tarifleri
Sardalya Tarifleri
Sazan Tarifleri
Sinarit Tarifleri
Somon Tarifleri
Tatlısu Levreği Tarifleri
Tekir Tarifleri
Ton Balığı Tarifleri
Torik Tarifleri
Turna Tarifleri
Uskumru Tarifleri
Yayın Tarifleri
Zargana Tarifleri
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


BARBUNYA FIRINDA

karaca
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.07.2010
Mesajlar: 64
Şehir: toroslar
Kısa URL: https://ml.md/lc53316
Gönderme Tarihi: 06.Tem.2010
2,945 defa indirildi / yazdırıldı




Balıkları temizleyip tepsiye diziniz. Üzerine balıkların yarısını geçecek kadar Zeytinyağlı Domates Salçası koyunuz. Bir tutam baharat ve tuz ekip fırına sürünüz. Arada kaşıkla suyunu alıp üzerine gezdiriniz. İyice pişince sıcak ya da soğuk olarak servis yapınız.


Fotoğraf "Doctor" tarafından gönderildi. 17.03.2021


Fırında Barbunya

kandilli
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 07.03.2019
Mesajlar: 23
Şehir: Mardin
Kısa URL: https://ml.md/lc141054
Gönderme Tarihi: 08.Mar.2019
863 defa indirildi / yazdırıldı




http://www.hurriyet.com.tr

500 gram barbunya
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Mısır unu
Tuz

Öncelikle balıklar ayıklayın ve pulları temizleyerek su altında yıkayın. Balıkları bir süzgeç içinde süzülmeye bırakın. İyice kuruduktan sonra bir kaseye alın ve üzerine 1 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyip karıştırın.
Bir kase içine mısır unu ile tuz koyup karıştırın. Balıkların her tarafını tek tek mısır unu ile tuz karışımına bulayın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine sırayla dizin. Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında, balıklar kızarana kadar pişirin. Sıcakken servis edin.



Fırında Barbun

şakir
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 12.11.2019
Mesajlar: 24
Şehir: Nevşehir
Kısa URL: https://ml.md/lc146692
Gönderme Tarihi: 12.Kas.2019
632 defa indirildi / yazdırıldı




1 kilogram barbun balığı
10 adet arpacık soğan
10 diş sarımsak
4 adet domates
2 dal biberiye
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber

Barbunları bol suda yıkayıp sularını süzün.
Balıkları tuzlayıp kısa bir süre bekletin.
Arpacık soğanları soyup ufak ufak doğrayın.
Sarımsakları soyun ancak doğramayın.
Biberiyeleri ayıklayın.
Balıkların üzerine karabiber serpin ve zeytinyağı gezdirin.
Hepsini güzelce harmanlayın.
Tepsiye fırın kağıdı serip üzerine balıkları yerleştirin.
Sarımsakları ve soğanları da balıkların üzerine serpiştirin.
Domatesleri de soymadan dilimleyip balıkların aralarına dizin.
Ayıkladığınız biberiyeyi de balıkların üzerine dağıtın.
Fırını 180 dereceye ayarlayıp ısıtın.
Tepsiyi fırına verip balıkları 35 dakika kadar pişirin.
Sıcak servis yapın.







Barbunya Balığı Fırında Tarifleri Somon Tarifleri



(3 adet Barbunya Balığı Fırında 236,940 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort