| 
 
 
 | 
Balıklı Sebze | 
  | 
adem elması 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.10.2011 
Mesajlar: 46 Şehir: Kocaeli | 
Kısa URL: https://ml.md/lc68778 
Gönderme Tarihi: 09.Ekm.2011 
2,014 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1/2 su bardağı Pirinc
 
150 gr ton balığı
 
1 patlıcan
 
1 kabak
 
Yarım su bardagı rendelenmiş kaşar
 
 
Patlıcanların kabuğunu soyup kabaklarla beraber 2 cm. kalanlığında halka halka doğrayın. Yağda kızartıp kağıt havlu üzerinde süzdürün. Haşlanmış pirinci, kızaran sebzeleri, tuz, karabiber ve kırmızı biberle karıştırıp fırın kabına koyun. Üzerine parçaladığınız balıkları dizin. Rendelediğiniz kaşar peyniri serpip 170 derece fırında pişirin.
  
 | 
Balıklı Sebze | 
  | 
Som Ali 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 18.08.2011 
Mesajlar: 40 Şehir: Manisa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc74892 
Gönderme Tarihi: 19.Nis.2012 
1,902 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Yarım su bardağı pirinç
 
100 gr somon balığı
 
1 adet bostan patlıcanı
 
1 adet kabak
 
50 gr rendelenmiş kaşar
 
Kızartmak için soya yağı
 
1 tutam kırmızı biber
 
Biraz karabiber
 
Biraz tuz
 
 
Patlıcanların kabuğunu soyup kabaklarla beraber 2 cm. kalanlığında halka halka doğrayın. Yağda kızartıp kağıt havlu üzerinde süzdürün. Haşlanmış pirinci, kızaran sebzeleri, tuz, karabiber ve kırmızı biberle karıştırıp fırın kabına koyun. Üzerine parçaladığınız balıkları dizin. Rendelediğiniz kaşar peyniri serpip 170 derece fırında pişirin.
  
 | 
Balıklı Sebze | 
  | 
bahar çiçeği 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.04.2010 
Mesajlar: 35 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc81347 
Gönderme Tarihi: 26.Eyl.2012 
2,018 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 havuç
 
2 patates
 
1 çay bardağı bezelye
 
2 defneyaprağı
 
300 gram balık filetosu
 
Yarım demet maydanoz
 
Sebze suyu
 
 
Bu yemeği yapmak çok kolay, akşam eve geldiniz ve arkanızdan misafir geldi. Dondurucuda da balık filetosu varsa hemen bir tencerenin içine aktarın. Donmuş olması sorun değil. Üzerine patates, havuç, bezelye defneyaprağını ekleyip karıştırın. Sebze suyu ya da su ekleyip kapağı kapalı pişmeye bırakın. Suyunu çok koymayın ve 20 dakika kadar pişirin. Havuç ve patatesler pişince yemek olmuş demektir. Üzerine maydanozu kıyıp tabaklara aktarın.
  
 | 
Balık Yatağında Sebze | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc104609 
Gönderme Tarihi: 23.Oca.2015 
1,636 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 adet büyük balık
 
Yarım kıilo pazı
 
Yarım kilo patates
 
Yarım kilo havuç
 
3 yaprak defne
 
1 yemek kaşığı pulbiber
 
1 tatlı kaşığı karabiber
 
3 kaşık margarin
 
 
Balığın filetosunu çıkarın, pazıyı, havucu, patatesi haşlayın. balığı tuz ve yağ ile ovun. Balığın içine pazı yapraklarını serin, patatesleri 3 parmak genişliğinde dilimleyin. Havucu dilimleyin. dilimlediğiniz malzemeleri baharatla harmanlayın. Pazı yapraklarının üstüne serin rulo şeklinde sarın. Tepsinizi yağlayın, rulo yaptıgınız balığı kürdanla tutturun. 180 derecelik fırında ya da tencerede de pişirebilirsiniz. Dilimleyerek servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |