Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Ahtapot Tarifleri > Balık Mücver (3 adet - 69,259 defa bakıldı)

Balık Mücver


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Ahtapot Tarifleri
Alabalık Tarifleri
Barbunya Balığı Tarifleri
Çinekop Tarifleri
Çipura Tarifleri
Dil Balığı Tarifleri
Fener Balığı Tarifleri
Gümüş Balığı Tarifleri
Hamsi Tarifleri
İstavrit Tarifleri
İzmarit Tarifleri
Kalamar Tarifleri
Kalkan Tarifleri
Kefal Tarifleri
Kılıç Tarifleri
Kırlangıç Tarifleri
Lahos Tarifleri
Levrek Tarifleri
Lüfer Tarifleri
Mercan Tarifleri
Mersin Balığı Tarifleri
Mezgit Tarifleri
Minekop Tarifleri
Morina Tarifleri
Mürekkep Balığı Tarifleri
Palamut Tarifleri
Pisi Balığı Tarifleri
Sardalya Tarifleri
Sazan Tarifleri
Sinarit Tarifleri
Somon Tarifleri
Tatlısu Levreği Tarifleri
Tekir Tarifleri
Ton Balığı Tarifleri
Torik Tarifleri
Turna Tarifleri
Uskumru Tarifleri
Yayın Tarifleri
Zargana Tarifleri
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Balık Mücver

gevrek
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 01.08.2012
Mesajlar: 61
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc83161
Gönderme Tarihi: 12.Kas.2012
3,393 defa indirildi / yazdırıldı




300 gr balık fileto
2 adet yumurta
1 çay bardağı galeta unu
3-4 dal taze soğan
Yarım demet maydanoz
Kızartmak için sıvıyağ
1 adet kabak
1 adet patates
Tuz, karabiber, pul biber

Patatesi haşlayıp kabuğunu soyduktan sonra irice rendeleyin. Kabağı yıkayıp kabuğunu soymadan aynı şekilde irice rendeleyin. Yumurtaları, kıyılmış maydanoz ile taze soğanı, küçük küçük doğranmış balık etini, galeta ununu, tuzu ve baharatı çukur bir kapta iyice karıştırın. Rendelenmiş patatesi ve rendelenip suyu sıkılmış kabağı da ekleyin. Malzemeyi iyice karıştırın. Birkaç kaşık sıvıyağı geniş bir tavada kızdırın. Mücver karışımından bir kaşık yardımı ile alıp yağın içine dikkatlice dağıtmadan yerleştirin. Çevirerek kızartıp kağıt havlu üzerine aktarın.


Balık Mücver

hergün
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 13.09.2013
Mesajlar: 22
Şehir: Samsun
Kısa URL: https://ml.md/lc92231
Gönderme Tarihi: 14.Eyl.2013
1,797 defa indirildi / yazdırıldı




400 gram balık fileto
2 yumurta
2,5 çay bardağı un
50 gram beyaz peynir
Yarım demet
maydanoz
Yarım soğan
Tuz, karabiber

Balıkların kılçıkları varsa ayıklayıp küçük doğrayın. Üzerine rendelenmiş soğanı, ezilmiş beyaz peyniri, kıyılmış maydanozu da ekleyip karıştırın. Yumurtayı çırpın üzerine ekleyin. Hepsini birlikte karıştırın. Elinizle ya da kaşıkla bu harcı unlu karışımın içine ekleyip her tarafını unlayın. Daha sonra isterseniz yumurtaya bulayıp kızartabilir-siniz. Yumurtaya bulamadan da az yağlı tavaya kaşıkla dökerek iki yüzünü pişirebilirsiniz.


Balık Mücveri

efem
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 21.10.2013
Mesajlar: 46
Şehir: Aydın
Kısa URL: https://ml.md/lc93177
Gönderme Tarihi: 21.Ekm.2013
2,364 defa indirildi / yazdırıldı




400 gram balık filetosu
1 kabak
Yarım soğan
50 gram beyaz peynir
5 dal maydanoz
2 yumurta
2 çay bardağı un
Tuz, karabiber

Kabağı rendeleyip suyunu iyice sıkın. Üzerine rendelenmiş soğanı, ezilmiş beyaz peyniri, kıyılmış maydanozu, yumurtayı, unu, baharatı ekleyin. Balık filetosunu çiğ olarak doğrayıp içine ilave edin, hepsini iyice karıştırın. Az yağlı tavaya kaşık kaşık dökerek iki yüzünü de pişirin. Yumurtaya bulanarak da kızartılabilir. Yanında salatayla servis tabağına yerleştirin.






Balık Mücver Tarifleri Ahtapot Tarifleri



(3 adet Balık Mücver 69,259 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort