Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Sana Yemek Tarifleri > Bahçıvan Kebabı (8 adet - 131,166 defa bakıldı)

Bahçıvan Kebabı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Algida Yemek Tarifleri
Arçelik Yemek Tarifleri
Arzum Yemek Tarifleri
Aytaç Yemek Tarifleri
Banvit Yemek Tarifleri
Bizim Mutfak Yemek Tarifleri
Borcam Yemek Tarifleri
Dardanel Yemek Tarifleri
Duru Bulgur Yemek Tarifleri
Emsan Yemek Tarifleri
Eti Yemek Tarifleri
Fairy Yemek Tarifleri
Feast Yemek Tarifleri
Fritolay Yemek Tarifleri
Halk Yemek Tarifleri
Keskinoğlu Yemek Tarifleri
Knorr Yemek Tarifleri
Komili Yemek Tarifleri
Koska Yemek Tarifleri
Lezita Yemek Tarifleri
Luna Yemek Tarifleri
Maggi Yemek Tarifleri
Maret Yemek Tarifleri
Migros Yemek Tarifleri
Milupa Bebek Maması Tarifleri
Moulinex Yemek Tarifleri
Nestle Yemek Tarifleri
Nuhun Ankara Makarnası Yemek Tarifleri
Orkide Yemek Tarifleri
Pakmaya Yemek Tarifleri
Penguen Yemek Tarifleri
Philips Yemek Tarifleri
Pınar Yemek Tarifleri
Piyale Yemek Tarifleri
Sana Yemek Tarifleri
Selva Yemek Tarifleri
Sinbo Yemek Tarifleri
SuperFresh Yemek Tarifleri
Sütaş Yemek Tarifleri
Tamek Yemek Tarifleri
Tat Yemek Tarifleri
Tefal Yemek Tarifleri
Tukaş Yemek Tarifleri
Uno Yemek Tarifleri
Ülker Yemek Tarifleri
Yonca Yemek Tarifleri
Yörsan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Bahçıvan Kebabı

Yemek Tarifleri
Robot

Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595
Şehir: Türkiye
Kısa URL: https://ml.md/lc28792
Gönderme Tarihi: 25.Ekm.2008
3,030 defa indirildi / yazdırıldı




Malzeme
- 750 g kuşbaşı but eti
- 3 adet domates (kabuğu soyulmuş, fındık büyüklüğünde doğranmış)
- 2 adet iri patates
- 2 çorba kaşığı Sana
- 2 adet havuç
- 2 adet soğan (küçük doğranmış)
- 1,5 su bardağı su
- Tuz ve karabiber, kekik

Hazırlanışı
Bir tencerede Sana yağını eritin. Soğanı ekleyerek biraz kavurun.
Etleri ekleyin; etler saldıkları suyu çekene kadar karıştırarak kavurmaya devam edin.
Su, havuç, tuz, biber ve kekiği ekleyin. İyice karıştırın.
Küp şeklinde doğranmış patatesleri ekleyin.
Etler ve sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirip, sıcakken servis edin.



BAHÇIVAN KEBABI

Yemek Tarifleri
Robot

Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595
Şehir: Türkiye
Kısa URL: https://ml.md/lc45245
Gönderme Tarihi: 26.Arl.2009
2,115 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMESİ:
1 kg. kuşbaşı dana veya kuzu eti
6 çorba kaşığı SANA
2 havuç (dilimlenmiş)
4 domates (küçük doğranmış)
1/2 kg. arpacık soğan (bütün soyulmuş)
1 bardak bezelye
tuz
kırmızı biber (arzuya göre)
1 çorba kaşığı kıyılmış dereotu

SANA'da etleri kavurun. Havuçları ilave edip tencereyi sıkıca kapatın. Arada bir sallıyarak ağır ateşte 1 saat pişirin. Domatesleri, soğanı, bezelyeleri, tuz ve kırmızı biberi katın. 1/2 saat daha pişirin. Lüzum görürseniz biraz sıcak su ilave edin. Etler pişince dereotu serpip servis yapın. Yanında domatesli pilav veya erişte ile servisi yapılabilir.


Bahçıvan Kebabı

Hasibe
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.05.2007
Mesajlar: 53
Şehir: Siirt
Kısa URL: https://ml.md/lc76172
Gönderme Tarihi: 29.May.2012
1,638 defa indirildi / yazdırıldı




1 yemek kaşığı domates salçası
3 adet soğan
750 gr but eti kuşbaşı
2 adet havuç
4 adet Patates
2 Yemek Kaşığı Sana Klasik

Bir tencerede yağı eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin.Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun. Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 1-2 defa karıştırın.Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin.Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın.Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 1-2 kez karıştırarak kaynatın.Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın.

Not: Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz. Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz.


Bahçıvan Kebabı

supernova
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 19.01.2007
Mesajlar: 60
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc78270
Gönderme Tarihi: 23.Tem.2012
1,758 defa indirildi / yazdırıldı




6 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Bardak bezelye
3 Adet dometes
3 Adet sogan
2 Adet havuç
1 Çorba Kaşığı kırmızı biber
1 Çorba Kaşığı tuz
750 gr Kuşbaşı kuzu eti

YAĞ ERİTİLİR. ETLER BU YAGLA KAVRULUR. HAVUÇLARI DİLİMLE İLAVE EDİLİR.SOGANLAR SOYULUP DOMATESLER ZAR İRİLİGİNDE DOGRANIR. ETLER 1 SAAT PİŞTİKTEN SONRA DİĞER MALZEMELER EKLENİR VE TUZ KIRMIZI BİBER EKLENİP YARIM SAAT DAHA PİŞİRİLİP SERVİS EDİLİR.


Bahçıvan Kebabı

gevrek
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 01.08.2012
Mesajlar: 61
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc78673
Gönderme Tarihi: 02.Ağu.2012
1,769 defa indirildi / yazdırıldı




2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
4 Adet sivribiber
2 Adet küp küp doğranmış patates
2 Tatlı Kaşığı tuz
1 Kg. kuzu kuşbaşı et
2 Adet doğranmış soğan
2 Adet küp küp doğranmış havuç
3 Adet Domates
1 Yemek Kaşığı salça

Kuşbaşı etin fazla yağlarını temizleyip yemeklik doğranmış 2 soğan ve 2 yemek kaşığı margarin ile birlikte tencereye alın. Arasıra karıştırarak et bıraktığı suyu çekene kadar pişirin. 1 yemek kaşığı salçayı bir kase kaynamış suyun içinde sulandırın ve etlerin üzerine dökün. 1-2 defa karıştırın. Daha sonra etlerin hizasına kadar kaynamış su ekleyin. Bu arada küp şeklinde doğranmış havuçları ve patatesleri yarım kızarmış olacak şekilde yağdan geçirin. Kevgirde veya bir kağıt havlunun üzerinde yağlarını süzdürün. Etleri fırın kabına boşaltın. sebzeleri üzerlerine yayın. üstlerini sivribiber ve domatesle süsleyin.


Bahçıvan Kebabı

hayatımın tarifi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 07.08.2012
Mesajlar: 60
Şehir: Manisa
Kısa URL: https://ml.md/lc79017
Gönderme Tarihi: 10.Ağu.2012
1,664 defa indirildi / yazdırıldı




2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Yemek Kaşığı domates salçası
2 Adet havuç
4 Adet patates
3 Adet soğan

Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin. Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun. Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 1-2 defa karıştırın. Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin. Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın. Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 1-2 kez karıştırarak kaynatın. Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın.

Not: Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz. Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz.


Bahçıvan Kebabı

sakız ağacı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 11.08.2012
Mesajlar: 60
Şehir: Kırklareli
Kısa URL: https://ml.md/lc82032
Gönderme Tarihi: 14.Ekm.2012
1,714 defa indirildi / yazdırıldı




1 Yemek Kaşığı Sana Klasik
2 Adet dolmalık biber
1 Çorba Kaşığı salça
750 Gr. Kuzu kuşbaşı et
2 Adet patates
2 Adet havuç
2 Adet soğan
2 Adet domates

Tencereye yağı koyun, içine etleri ilave edip üzerine yemeklik doğradığınız soğanları da ekleyip kavurun. Kavrulan etlerin üzerine salçayı ilave edip bir taşım tekrar kaynatın. Daha sonra etlerin üzerine sıcak su döküp pişirin. Patatesleri, havuçları küp şeklinde kesin ve kızdırılmış yağda yarı kıvamda pişirin. Fırın kabına pişen etleri boşaltın ve üzerine yarı kıvamda pişmiş olan patates ve havucu ilave edin. Tuz ve karabiberi de ilave edin.


Bahçıvan Kebabı

bekçi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.01.2013
Mesajlar: 60
Şehir: Amasya
Kısa URL: https://ml.md/lc85347
Gönderme Tarihi: 04.Oca.2013
1,866 defa indirildi / yazdırıldı




2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1,5 Su Bardağı su
2 Tutam tuz
5 Adet TAZE BİBER
2 Adet havuç
2 Baş soğan
3 Adet Domates
2 Adet patates
1 Çorba Kaşığı kekik
750 gr kuşbaşı et
1 Çay Kaşığı karabiber

Önce soğanları küçük küçük doğrayıp bir kaseye koyalım. Domatesleri fındık büyüklüğünde doğrayıp ayrı bir kaseye koyalım. Sana klasik yağı bir tavada eritelim, soğanı üzerine ekleyip hafif kavuralım. Etleri ekleyelim. Etler saldıkları suyu çekene kadar karıştırarak kavurmaya devam edelim. Su, doğranmış havucu, doğranmış biberi, karabiberi, tuzu ve kekiği ekleyip, iyice karıştırın. Küp şeklinde doğranmış patatesleri ekleyin. Etler ve sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirip, sıcak servis edin. Afiyet olsun.






Bahçıvan Kebabı Tarifleri Sana Yemek Tarifleri



(8 adet Bahçıvan Kebabı 131,166 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6 7 8

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort