| 
 
| 
 
 
 | 
 
Ayvalı Kebab | 
 
  | 
NeclaK 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 30.07.2007 
Mesajlar: 29 Şehir: K.Maraş | 
Kısa URL: https://ml.md/lc17526 
Gönderme Tarihi: 03.Eyl.2007 
2,841 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Gerekli malzeme
 
4 kişilik
 
250 gr dana kuşbaşı
 
3 orta boy ayva
 
2 soğan
 
3 domates
 
1 çorba kaşığı sıvıyağ
 
Tuz, 
 
Karabiber
 
 
Soğanları temizleyin. Ayvaların kabuklarını soyun. Soğan ve ayvaları küp şeklinde doğrayın. 2 domatesi rendeleyin.
 
Bir tencerede sıvıyağı kızdırın. Et, soğan, domates, tuz ve karabiber ekleyip kavurun. Et suyunu salıp çekince üzerini örtecek kadar su ilave edip pişirin. Et yumuşayınca ayvaları ekleyin. Tencerenin kapağı kapalı olarak pişirin.
 
Domates dilimleriyle süsleyip sıcak olarak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Ayvalı Kebab Tarifleri Çöp Şiş Tarifleri
 | 
 
 
 
 |