Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Baton Pasta Tarifleri > Atom Pasta (4 adet - 151,384 defa bakıldı)

Atom Pasta


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Atom Pasta

brdnrmn
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 28.04.2007
Mesajlar: 82
Şehir: aydın
Kısa URL: https://ml.md/lc13867
Gönderme Tarihi: 20.May.2007
8,748 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı süt
2 paket kakaolu krem şanti
2 paket kakaolu bisküvi
2 adet elma
2 adet muz
1 su bardağı fındık kırığı
Kreması için;
2 su bardağı süt
2 su bardağı toz şeker
3 tatlı kaşığı mısır nişastası
5 yemek kaşığı kakao

2 su bardağı sütü krem şanti ile çırpıp bekletin.
Kenarları yüksek cam kabın içini streç filmi yayın. Hazırladığınız krem şantinin içine bisküvileri ufalayın.
Muzu ve elmaları küçük küçük doğrayın(kabukları soyulacak) bisküvili krem şantiye ilave edin. Fındık kırıklarını da ilave edip hepsini karıştırın. Streç film döşediğiniz cam kaba boşaltın. Kaşıkla bastıra bastıra yerleştirin ve folyoyu üstüne kapatın. 1 gece buzlukta bekletin.
Çikolata sosu içinde sütü, şekeri ve nişastayı çırpın, kakaoyu ilave edin. Karıştıra karıştıra muhallebi kıvamında pişirin. Soğutun. Pastayı buzluktan çıkarıp streç filmini üzerinden alın. Ters çevirip sosla süsleyin.


Atom Pasta

aras
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 01.07.2006
Mesajlar: 29
Şehir: Niğde
Kısa URL: https://ml.md/lc6301
Gönderme Tarihi: 26.Tem.2006
7,376 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet hazır kakaolu kek
1 çorba kaşığı nescafe
1 çorba kaşığı şeker
1 bardak su
125 gr. katı yağ
5 yemek kaşığı pudra şekeri
2 su bardağı süt
½ su bardağı un
Fındık, çilek, kiwi v.b.
Sos İçin
2 yumurta
125 gr. margarin
1 çay bardağı süt
3 yemek kaşığı şeker
2 yemek kaşığı kakao

Hazır pasta ortadan kesilir. Bir parçası içine naylon serilmiş borcamın yada yuvarlak bir kabın içine yerleştirilir. Nescafe, şeker, su karıştırılır. Yarısı ile pastanın içi ıslatılır. 2 su bardağı süt ½ su bardağı un ile pişirilir. Başka bir yerde pudra şekeri ile yağ çırpılır. Pişirilen unlu süte karıştırılıp tekrar çırpılır. İçine fındık, çilek, kiwi, reçel taneleri veya istenilen malzeme eklenir ve pastanın içine boşaltılır. Pastanın diğer parçası üzerine kapatılıp dolapta donması için bekletilir. (4-5 saat) Daha sonra pasta düz bir kaba ters çevrilir. İki yumurta 125 gr. Erimiş katı yağ bir çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı şeker,bolca kakao çırpılarak pastanın üzerine sos olarak dökülür.


Atom Pasta

rengin
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.08.2007
Mesajlar: 32
Şehir: Çorum
Kısa URL: https://ml.md/lc16868
Gönderme Tarihi: 04.Ağu.2007
2,402 defa indirildi / yazdırıldı




1 kutu krem şanti,
3 çorba kaşığı kakao,
4 su bardağı süt,
2 paket kakaolu bisküvi,
1 paket bebe bisküvisi,
1 kase dövülmüş ceviz,
1 kase dövülmüş fındık,
3-4 adet akide şekeri,
8 adet kuru kayısı,
1 çay bardağı kuru üzüm,
1 adet elma,
1 adet muz.
Sos için:
1 su bardağı süt,
3 çorba kaşığı kakao,
3 çorba kaşığı tozşeker,
3 çorba kaşığı sıvıyağ.
Süslemek için:
Kakao,
rendelenmiş çikolata

Krem şantiyi, 3 çorba kaşığı kakaoyu ve 4 su bardağı sütü koyulaşıncaya kadar çırpın. Biraz donması için buzdolabına koyun. Bu arada bisküvileri elinizle kırarak ufalayın. Bir kaba koyun. Üzerine bir kase dolusu ceviz ve fındığı, küp küp kesilmiş muzu, elmayı, kuru kayısıları, kuru üzümleri, iri dövülmüş akide şekerlerini ilave edin. Buzdolabından çıkardığınız kakaolu krem şantinin üzerine ekleyin ve karıştırın. Kalıbın içine streç film döşeyin. Hazırladığınız karışımı kalıba doldurun. Üstünü düzle-yin. Donması için buzlukta bekletin. Bu arda sos için tavaya 1 su bardağı sütü, sıvı yağı, şekeri ve kakoyu alın.
Tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak koyulaşana dek pişirin. Pastanın üzerindeki streç filmi pastayı zedelemeden çıkarın. Geniş bir servis tabağına alın. Üzerine hazırladığınız sıcak sosu dökün. Soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra üzerine kakao ekleyin. Çikolata kırıntıları serpin.


Atom Pasta

Domates Perisi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.10.2021
Mesajlar: 2171
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc161500
Gönderme Tarihi: 28.Kas.2021
470 defa indirildi / yazdırıldı




4 su bardağı süt
2 paket krem şanti
3 çorba kaşığı kakao
2 paket kakaolu pötibör bisküvi
1 paket sade pötibör bisküvi
1 kase dövülmüş ceviz
1 kase dövülmüş fındık
3-4 adet akide şekeri
8 adet kuru kayısı
1 çay bardağı kuru üzüm
1 adet elma
1 adet muz
Sos için:
1 su bardağı süt
3 çorba kaşığı kakao
3 çorba kaşığı tozşeker
1 çorba kaşığı margarin
Süslemek için:
İncir reçeli

Krem şanti, kakao ve sütü koyulaşana dek çırpın. Biraz donması için buzdolabında bekletin. Bu arada bir kabın içine, bisküvileri elinizle kırarak, ufalayın. Üzerine dövülmüş ceviz ve fındığı, küp küp kesilmiş elmayı, muzu, kuru kayısıları, kuru üzümleri ve dövülmüş akide şekerlerini ilave edin. Buzdolabından çıkardığınız kakaolu krem şantinin üzerine ekleyin ve malzemeyi karıştırın. Kalıbın içine streç film döşeyin. Hazırladığınız karışımı kalıba doldurun. Üstünü düzeltin. Donması için buzlukta bekletin. Sos için, tavaya süt, kakao, tozşeker ve margarini alın. Tahta bir kaşıkla, sürekli karıştırarak, koyulaşana dek pişirin. Pastayı geniş bir servis tabağına ters çevirin. Üzerindeki streç filmi, pastayı zedelemeden çıkarın. Üzerine, hazırladığınız sıcak sosu gezdirerek dökün. Sos biraz soğuduktan sonra üzerini incir reçeliyle süsleyip, servis yapın.







Atom Pasta Tarifleri Baton Pasta Tarifleri



(4 adet Atom Pasta 151,384 defa bakıldı)

1 2 3 4

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort