| 
 
 
 | 
Arpa Şehriyeli Bulgur Pilavı | 
  | 
nuran nur 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 01.07.2016 
Mesajlar: 41 Şehir: Kütahya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc142731 
Gönderme Tarihi: 15.May.2019 
903 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 bardak arpa şehriye
 
2 bardak bulgur
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
3 bardak et suyu
 
Tuz
 
 
2 kaşık tereyağıyla birlikte arpa şehriyeyi pembeleştirin. Şehriyeler pembeleşince bulguru ilave edin. 2-3 dakika karıştırın. Üzerine et suyu ve tuz ilave edin. Suyunu çekince altını kapatın. Pilavı karıştırıp havalandırın. 10 dakika sonra servise hazırlayın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |