| 
 
 
 | 
Anne Gözlemesi | 
  | 
gülçubuk 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 30.11.2012 
Mesajlar: 94 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc83957 
Gönderme Tarihi: 01.Arl.2012 
1,935 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 Adet yufka
 
1 Paket margarin
 
1 Fincan ayçiçek yağı
 
4 Dilim beyaz peynir
 
 
Margarini bir tavada eritildikten sonra ayçiçek yağı ile karıştırılır.
 
Yufkanın biri masanın üstüne yayılır.
 
2 çorba kaşığı yağ alınıp yufkanın her tarafına sürülür. Sonra tam ortasından kesilir.
 
Üzerine yeteri kadar peynir ufalanır. Sonra yanları birbirine kavuşacak şekilde katlanır.
 
Altına üstüne yağ sürülür.
 
Çok az yağlanmış teflon tavada altı üstü hafifçe kızartılır.
 
Öteki yufkalara da aynı işlem uygulanır.
 
 
 
 
Fotoğraf "gül" tarafından gönderildi. 21.06.2024
  
 | 
 
 
 
 
 
 |