Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Dürüm Tarifleri > ANÇUEZLİ KANEPE (12 adet - 362,816 defa bakıldı)

ANÇUEZLİ KANEPE


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
Atıştırmalık Tarifleri
Dürüm Tarifleri
Ekmek Arası Tarifleri
Ezme Tarifleri
Hamburger Tarifleri
Haydari Tarifleri
Kanape Tarifleri
Ordövr Tarifleri
Sandviç Tarifleri
Sürme Tarifleri
Tarama Tarifleri
Tarator Tarifleri
Tost Tarifleri
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


ANÇUEZ EZMESI

melancoly
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 11.04.2006
Mesajlar: 118
Kısa URL: https://ml.md/lc1667
Gönderme Tarihi: 12.Nis.2006
7,077 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMELER

kapari, 1 çorba kaşığı zeytinyağına yatırılmış
6 adet ançuez, zeytinyağına yatırılmış
1 kahve fincanı maydanoz, kıyılmış
2 çay kaşığı limon suyu
3 adet yumurta
100 gr tereyağ
karabiber
tuz


HAZIRLANIŞI

Yumurtaları katı olarak haşlayın, sarılarını alıp, iyice ezin. Ançuezlerin kılçıklarını ayırdıktan sonra, blender yardımıyla macun kıvamına getirin. Kaparileri havanda iyice dövün. Tereyağını küçük parçalara böldükten sonra, tahta kaşıkla yardımıyla iyice ezip krema kıvamına getirin. Sonra buna tuz, karabiber serpip maydanoz, yumurta sarısı, kapari ve ançuez ilave edin. İyice karıştırıp birbirlerine yedirdikten sonra, 1-2 damla limon suyu damlatın. Bu şekilde hazırladığınız ezmeyi, kanepe ekmeklerine sürüp servis yapın.


ANÇUEZLİ KANEPE

AyGölgesi
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc1494
Gönderme Tarihi: 04.Nis.2006
3,516 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMELER:
3 Çorba kaşığı ançüez (ezme)
2 çorba kaşığı margarin (yumuşak)
2 yumurta sarısı (katı pişmiş)
1-2 çay kaşığı krem hardal
1 limon suyu
2 baston sandviç
Tuz

YAPILIŞI:
1- Bir kasede yumurta sarıları ezilir. Ançüez, yağ, hardal konup iyice karıştırılır.
2- Yavaş yavaş limon suyu katılır.
3- Baston sandviç bir parmak eninde dilimlenir. Hazırlanan karışım sürülüp maydanoz yaprağı, kırmızı turp, domates v.s. ile süslenir.


ANÇUEZ PÜRELİ KANEPE

Horse
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.01.2007
Mesajlar: 176
Kısa URL: https://ml.md/lc11300
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2007
3,463 defa indirildi / yazdırıldı




6 büyük francala dilimi
4 silme çorba kaşığı mayonez
4 silme çorba kaşığı ançuz püresi
12 adet kırmızı turp

1) Dört silme çorba kaşığı ançuez püresine 4 silme çorba kaşığı mayonez ilâve ettikten sonra, karıştırmak suretile her ikisini de birbirlerile halletmelidir.
2) Sonra elde edilen bu mayonezli balık püresini 6 büyük francala diliminin üstüne mütesaviyen sürdükten sonra (forma francalasını tercih etmelidir), her bir ekmeğin üstüne, ince halkalara doğranmış ve yarılarına kadar birbirlerinin üstlerine oturtulmuş olarak ikişer turp sıralamak suretile ekmekleri süslemeli ve kanapeleri büyük bir tabağa alarak servis yapmalıdır.


ANÇUEZLİ KANEPE

AyGölgesi
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719
Şehir: Giresun
Kısa URL: https://ml.md/lc1495
Gönderme Tarihi: 04.Nis.2006
3,392 defa indirildi / yazdırıldı




4 patates haşlanıp rendelenir. 2- 3 diş dövülmüş sarımsak, tuz, kimyon, kırmızı biber, 1 fincan zeytinyağı ve 1 limon suyu katılıp karıştırılır. Dilimlenmiş sandviçlere sürülür.


ML® Mısırlı Kanepe için tıklayın


ANÇUEZLİ KANAPE

memo
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.11.2009
Mesajlar: 39
Şehir: Antalya
Kısa URL: https://ml.md/lc43726
Gönderme Tarihi: 15.Kas.2009
3,266 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMESİ
1/2 Tüp ançuez ezmesi
2 Kaşık tereyağı
2 Adet yumurta
1/2 Limon suyu
1 Çay kaşığı hardal
Yeterince sandviç veya francala

YAPILIŞI
1 Yumurtaları haşlayınız sarılarını alınız.
2 Yumurta sarısı ançuez yağ hardal karıştırarak eziniz.
3 Limon suyunu bu karışıma ilave ediniz.
4 Bu karışımı hazırlanmış küçük sandviç veya francala dilimlerinin üzerine sürünüz.
5 Üstünü arzu ettiğiniz şekilde süsleyiniz.


Ançuezli kanepe

lezzetler
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 25.11.2006
Mesajlar: 259
Şehir: Çanakkale
Kısa URL: https://ml.md/lc9040
Gönderme Tarihi: 27.Kas.2006
3,248 defa indirildi / yazdırıldı




20 adet tuzlu kraker
20 adet rulo biçiminde ançuez
100 gr krem peynir

Krem peyniri çatalla ezin. Tuzlu krakerlerin üstüne sürün. Üzerlerine ançuezleri koyun.



ANÇÜEZ EZMELİ KANAPE

vardar
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.02.2007
Mesajlar: 394
Kısa URL: https://ml.md/lc11970
Gönderme Tarihi: 12.Şub.2007
3,232 defa indirildi / yazdırıldı




Kullanılacak malzeme (her kanape dilimi için):
1 tatlı kaşığı ançüez ezmesi,
1 tatlı kaşığı tereyağı,
zeytinyağına yatırılmış 1 dilim yeşil zeytin.

Yapımı: Tereyağıyle ançüez ezmesini çırparak birbirine yedirmeli. Sonra bunu kızgın zeytinyağında kızartılmış ekmek dilimine sürmeli. Bunun da tam ortasına yeşil zeytin dilimini oturtmalı.


ANÇÜEZLİ KANAPE

yıldız tozu
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 04.09.2008
Mesajlar: 25
Şehir: Kocaeli
Kısa URL: https://ml.md/lc27021
Gönderme Tarihi: 04.Eyl.2008
3,168 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEMESİ:
Yarım tüp ançuez ezmesi
3 Kaşık tereyağı
4 Adet yrmurta
6 Dilim francala
1 Adet limon
1 Kaşık hardal

HAZIRLAIŞI:
Yumurta haşlanır, sarıları alınır. Ekmeklerin kenarı kesilip atılır. Yumurta sarısı, ançuez, tereyağı ezilerek hamur haline getirilir, limon ve hardal ilâve edilir. Bulamaç haline gelince ekmek (francala) dilimlerine sürülür. Dilimler dörder parçaya kesilip tabaklara yerleştirilir.


Ançuezli Kanape

DARI
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.03.2007
Mesajlar: 416
Şehir: Kırıkkale
Kısa URL: https://ml.md/lc12630
Gönderme Tarihi: 16.Mar.2007
2,963 defa indirildi / yazdırıldı




Kullanılacak malzeme:
6 francala veya tava ekmeği dilimi,
2 çorba kaşığı tereyağı,
24 ançüez filetosu,
1/2 bardak sirke.

Yapımı: Porselen bir kâseye sirkeyi koyup kutudan çıkardığınız filetoları içine yatırın. Beri yanda ekmek dilimlerinin sert olan kenarlarını kesip çıkartın. Sonra her birini dörder eşit parçaya bölün. Tereyağını minik dilimlerin üzerlerine sürün (isteyenler tereyağının içine 1/2 çorba kaşığı ançüez ezmesi karıştırabilirler). Sonra ançüez filetolarını sirkeden çıkarın, her birini yuvarlayarak kanapelerin ortalarına oturtun ve servis tabağına dizerek servis yapın.


ANÇUEZLİ KANAPE

Horse
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.01.2007
Mesajlar: 176
Kısa URL: https://ml.md/lc11299
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2007
2,951 defa indirildi / yazdırıldı




6 büyük francala dilimi
1/2 çorba kaşığı anşua püresi (arzuya bağlı)
60 gr. tereyağı (3 çorba kaşığı)
30 adet ançuez balığı
1/2 bardak sirke

1) Çukurca bir kaba 1/2 bardak sirke ile, sıyırmak suretile tuzları çıkarılmış 30 adet ançuez balığı koyduktan sonra bunları yarım saat kadar sirkede yatırmalı, sonra da bu balıkları, ortalarından ikiye bölmek suretile içlerinin kılçıklarını temizlemeli ve bir tarafa bırakmalıdır.
2) Sonra 6 francala diliminin üstlerine 3 silme çorba kaşığı tereyağını sürdükten sonra (arzu edilirse: 3 çorba kaşığı tereyağma 1/2 çorba kaşığı da ançuez püresi ilâve ederek iyice karıştırmak suretile, her ikisini birbirlerile hallettikten sonra ekmeklerin üstlerine sürmelidir) üstlerine yağ sürülmüş bu ekmeklerin üzerlerine de kafes şeklinde ançuez balıklarını döşemeli ve servis yapmalıdır.


ANÇUEZLİ KANAPE

hafize
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 18.05.2010
Mesajlar: 21
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc51786
Gönderme Tarihi: 18.May.2010
2,907 defa indirildi / yazdırıldı




MALZEME:
5 dilim ekmek
1 çorba kaşığı tereyağı
yarım kahve fincanı sirke
10 tane ançuez

HAZIRLANIŞI:
Ekmekler, istenilen şekillerde kesilir. Ançuezfer. sirkenin içine konulur.
Tereyağ hafifçe yumuşatılır. Ekmeklerin üzerine sürülür.
Sirkeden alınan ançuezlere çeşitli şekiller verilerek üzerlerine konulur.


Ançuezli Kanapeler

değirmenci
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 24.09.2008
Mesajlar: 20
Şehir: Artvin
Kısa URL: https://ml.md/lc27497
Gönderme Tarihi: 24.Eyl.2008
2,907 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemeler:
Zeytinyağına yatırılmış 6 ançuez
100 gr. tereyağı
1 çorba kaşığı zeytinyağına yatırılmış kapari
1 kahve fincanı kıyılmış maydanoz
1-2 çay kaşığı limon tuzu
3 yumurta
Yeteri kadar tuz ve karabiber
Küçük sandviç ekmekleri

Yapılışı:
Katı olarak haşlanmış yumurtaların sarıları alınır ve iyice ezilir. Ançuezlerin kılçıkları ayrıldıktan sonra, havanda dövülerek veya blender yardımıyla macun kıvamına getirilir. Kapariler havanda iyice dövülür. Tereyağı küçük parçalara bölündükten sonra, tahta kaşıkla iyice ezilip krema haline getirilir. Sonra buna tuz, karabiber serpilip maydanoz, yumurta sarısı, kapari ve ançuez ilave edilir. İyice karıştırılıp birbirine yedirildikten sonra, koyuluğu gidermek için bir veya iki çay kaşığı limon suyu damla damla katılır. Bu şekilde hazırlanan ezme, kanape dilimlerine sürülür veya enjektör yardımıyla süslü biçimde sıkılır.






ANÇUEZLİ KANEPE Tarifleri Dürüm Tarifleri



(12 adet ANÇUEZLİ KANEPE 362,816 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort