| 
 
| 
 
 
 | 
 
Alabalık Kızartması | 
 
  | 
rehavet 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 06.03.2017 
Mesajlar: 25 Şehir: Erzurum | 
Kısa URL: https://ml.md/lc123625 
Gönderme Tarihi: 07.Mar.2017 
1,339 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://multicooker.com
 
 
Alabalık (fileto)  300 gr
 
Bitkisel Yağ  70 ml
 
Tuz (isteğe göre)
 
Baharatlar
 
 
Balığı yıkayın, tuz ve baharatı sürün. Çok fonksiyonlu pişiricinin içine ayçiçek yağı dökün. Çok fonksiyonlu pişiricinin çalışma modunu KIZARTMA, pişirme süresini 17 dakika olarak ayarlayın ve Başlat tuşuna basın. Geri sayım başladıktan sonra hazneye filetoyu koyun. Kapağı kapatın. Çalışma modu bitmeden 8 dakika önce kapağı açıp balığı çevirin. Kapağı kapatın ve çalışma modu bitene kadar pişirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Alabalık Kızartma Tarifleri Levrek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |